Woodenforge Spisestol

Woodenforge Spisestol - Rustikk eleganse for din spisestue! Woodenforge Spisestol er den perfekte kombinasjonen av moderne design og rustikk sjarm. D...
Les mer
  • Moderne og industriell design
  • Rustikk utseende med brunt microfiberstoff
  • Bredt sete for god sittekomfort

Woodenforge Spisestol - Rustikk eleganse for din spisestue!

Woodenforge Spisestol er den perfekte kombinasjonen av moderne design og rustikk sjarm. Denne spisestolen gir ikke bare et stilig utseende til spisestuen din, men også enestående sittekomfort. Enten du samler familie og venner til en hyggelig middag eller arbeider ved spisebordet, vil Woodenforge Spisestol sørge for at du sitter komfortabelt.

Slitt og rustikk utseende

Stolen er polstret med et brunt microfiberstoff som gir den et slitt og rustikt utseende. Dette gir karakter til din spisestue og gjør hver stol unik med sitt eget særpreg.

Bredt sete for ekstra komfort

Woodenforge Spisestol har et bredt sete som gir deg rikelig med plass til å slappe av og nyte måltidene dine. Det brede setet kombinert med et understell som gir en behagelig svikt, sikrer en komfortabel opplevelse hver gang du sitter ned.

Dekorative horisontale sømmer

De horisontale sømmene på stolens rygg og sete gir ikke bare et dekorativt utseende, men også ekstra holdbarhet. Woodenforge Spisestol er bygget for å vare, og de små detaljene gjør den til et flott tilskudd til din spisestue.

Sortlakkert understell

Stolens sortlakkerte understell gir den en moderne touch samtidig som det sørger for stabilitet og holdbarhet. Dette understreker Woodenforge Spisestolens allsidighet og evne til å passe inn i ulike innredningsstiler.

Woodenforge Spisestol er ikke bare en stol; den er en investering i både stil og komfort. Skap en spisestue som skiller seg ut med denne moderne og industrielle spisestolen. Bestill din Woodenforge Spisestol i dag og opplev den rustikke elegansen selv.

Varenummer: BN1820020926

Mål

Farge
Antikk Brun
Stofftype
Mikrofiber
Antall ben
1
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
58
cm
Dybde
44
cm
Høyde
91,5
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
17
kg
Totalvolum
0,24675
Kolli 1 - Lengde
75
cm
Kolli 1 - Bredde
70
cm
Kolli 1 - Høyde
47
cm
Kolli 1 - Volum
0,24675
Kolli 1 - Vekt
17
kg

Lignende produkter