Torpe Hugin Spisestol

Torpe Hugin Spisestol: Fantastisk sittekomfort! Hvis du er på jakt etter en kombinasjon av moderne design, høy kvalitet og fantastisk sittekomfort, s...
Les mer
  • Moderne design med sort metall understell i u-fasong
  • Fantastisk sittekomfort med god polstring
  • Slitesterkt og lett-å-rengjøre Alpine tekstil

Torpe Hugin Spisestol: Fantastisk sittekomfort!

Hvis du er på jakt etter en kombinasjon av moderne design, høy kvalitet og fantastisk sittekomfort, så er Hugin spisestol fra Torpe Møbelfabrikk det ideelle valget for deg.

Moderne design og funksjonalitet

Hugin spisestol er en moderne stol designet med tanke på brukerens komfort. Den har et stilfullt sort metall understell i u-fasong som gir stolen et moderne uttrykk. Dette, sammen med den gode polstringen i setet og ryggen, gjør at Hugin spisestol både er behagelig å sitte på og attraktiv å se på.

Materialer av Høy Kvalitet

Hugin spisestol er trukket i det populære Alpine tekstilet, kjent for sin slitestyrke og enkelhet å rengjøre. Tekstilet kommer i flere farger, noe som betyr at du kan tilpasse stolen til din personlige stil og hjemmets fargepalett.

Om Torpe Møbelfabrikk

Torpe Møbelfabrikk har produsert møbler av høy kvalitet siden 1944. Med røtter i Hardanger-regionen, har bedriften fokusert på å produsere møbler med respekt for materialene og godt håndverk. Selv om noe av trearbeidet utføres i utlandet, blir alle møbler ferdigstilt i deres egne produksjonslokaler i Øystese, Hardanger. Dette sikrer at hvert produkt oppfyller Torpe Møbelfabrikk sine høye standarder for kvalitet.

Oppgrader spiseplassen i dag

Hvis du ønsker en spisestol som utstråler moderne design, tilbyr fantastisk sittekomfort og er produsert med et øye for kvalitet, så er Hugin Spisestol fra Torpe Møbelfabrikk det perfekte valget for deg. Ta kontakt for mer informasjon eller for å plassere en bestilling i dag.

Varenummer: TO1820070300

Mål

Farge
Adore Gold
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort

Produktmål

Bredde
41
cm
Dybde
54
cm
Høyde
87
cm
Sittehøyde
49
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
25
kg
Totalvolum
0,32

Vedlikeholdsprodukter