Stripe Spisestol

Stripe Spisestol: Eleganse møter komfort! Stripe Spisestol er et blendende eksempel på moderne møbler som kombinerer både design og komfort. Den repre...
Les mer
  • Luksuriøst mykt velourstoff for komfort
  • Sterke, elegante matte sorte metallben
  • Perfekt balanse mellom moderne stil og komfort

Stripe Spisestol: Eleganse møter komfort!

Stripe Spisestol er et blendende eksempel på moderne møbler som kombinerer både design og komfort. Den representerer en perfekt balanse mellom stil og funksjonalitet, noe som gjør den ideell for dagens moderne hjem.

Mykt velourstoff

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved Stripe Spisestol er dens myke velourstoff. Dette stoffet lover ikke bare en myk berøring men tilfører også en følelse av luksus til ethvert rom. Slik kan man nyte komforten av en stol som også ser sofistikert ut.

Elegante sorte metallben

Stolens sorte metallben, med en matt finish, gir en robust og stilig grunnlag for resten av designet. De sørger for at stolen står stabilt, samtidig som de gir en estetisk appell som passer inn i enhver spisestueinnredning.

Sømmønsteret: Detaljering på sitt fineste

Stripe Spisestolens unike sømmønster gir designen en ytterligere dybde. Dette mønsteret er ikke bare et visuelt høydepunkt, men fremhever også stolenes gode håndverk og kvalitet.

Stripe Spisestol i to farger

Enten du er på jakt etter en nøytral gråtone eller en dyp svart nyanse, tilbyr Stripe Spisestol alternativene du trenger. Begge fargene er designet for å integrere sømløst inn i ulike interiørtemaer, og gi ditt hjem det lille ekstra.

Varenummer: BN1820010125

Mål

Farge
Grå
Stofftype
Velour
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
45 cm
Dybde
55 cm
Høyde
89 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
21 kg
Totalvolum
0,161874 m³
Kolli 1 - Lengde
69 cm
Kolli 1 - Bredde
46 cm
Kolli 1 - Høyde
51 cm
Kolli 1 - Volum
0,161874 m³
Kolli 1 - Vekt
21 kg

Vedlikeholdsprodukter