Petri Spisestol

Petri Spisestol: Kombinerer komfort med moderne eleganse! Oppgrader din spisestue med den stilige og komfortable Petri Spisestol. Denne moderne stolen...
Les mer
  • Ren og strømlinjeformet estetikk
  • Komfortabel polstring
  • Allsidig og nett

Petri Spisestol: Kombinerer komfort med moderne eleganse!

Oppgrader din spisestue med den stilige og komfortable Petri Spisestol. Denne moderne stolen er ikke bare et blikkfang, men også konstruert for å gi deg og dine gjester en behagelig sitteopplevelse under måltider.

Design og komfort

Petri Spisestol skinner med sin nette og moderne design. Kledd i slitesterkt tekstil, er den bygget for å tåle hverdagens bruk samtidig som den opprettholder et sofistikert utseende med sine unike sømdetaljer.

Materialer og kvalitet

Stolens robuste ben i sort metall tilbyr en stilig kontrast til det myke stoffet, noe som sikrer at stolen står stødig og stabilt i mange år.

Detaljer som teller

Med stor oppmerksomhet på detaljer, har Petri-stolen en godt polstret sete og rygg som garanterer utmerket sittekomfort. Det er den perfekte blandingen av funksjonalitet og stil.

Universal appell

Enten det er for et moderne eller klassisk hjem, er Petri Spisestol en flott tilføyelse til ethvert spisebord. Dens universelle design gjør den passende for en rekke interiørstiler.

Fullfør spisestuen din

Gjør spisestuen komplett med den elegante og komfortable Petri Spisestolen. Klikk her for å legge til denne moderne klassikeren i ditt hjem i dag!

Varenummer: MR18202008048

Mål

Farge
Antrasitt Preston
Stofftype
Microfiber
Stoffnavn
Preston
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
48
cm
Dybde
55
cm
Høyde
82
cm
Sittehøyde
47
cm
Sittedybde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
7
kg
Totalvolum
0,140352
Kolli 1 - Lengde
68
cm
Kolli 1 - Bredde
48
cm
Kolli 1 - Høyde
43
cm
Kolli 1 - Volum
0,140352
Kolli 1 - Vekt
7
kg

Lignende produkter