Molton Spisestol

Molton Spisestol: Klassisk eleganse og moderne komfort! Molton Spisestol representerer det beste fra to verdener, en perfekt kombinasjon av klassisk d...
Les mer
  • Klassisk og moderne design som passer enhver stil
  • Eksepsjonell sittekomfort med optimal høyde og dybde
  • Tilgjengelig i både armlen og armløs versjon

Molton Spisestol: Klassisk eleganse og moderne komfort!

Molton Spisestol representerer det beste fra to verdener, en perfekt kombinasjon av klassisk design og moderne komfort. Denne spisestolen er utformet for å tilføre et snev av eleganse til spisestuen din, samtidig som den sikrer at dine måltider blir nytt i absolutt komfort. Enten du velger den med eller uten armlener, tilbyr Molton en solid og stødig sitteopplevelse som inviterer til lange, sosiale sammenkomster rundt middagsbordet.

Designet for komfort

Molton Spisestol er nøye designet med fokus på sittekomfort. Med en optimal sittehøyde og sittedybde, tilbyr stolen en eksepsjonell støtte og komfort. Dette gjør den ideell for alt fra raske frokoster til lange middager. De lave armlenene komplementerer designet ved å tilby ekstra komfort, samtidig som de gjør det enkelt å skyve stolen under bordet.

Velg din stil

Tilgjengelig i to ulike utførelser – et beige tekstil for en lys og luftig følelse, eller sort velour for en dyp og rik estetikk – Molton Spisestol lar deg tilpasse din spisestue etter din personlige stil. De sorte benene fullfører utseendet, og sikrer at stolen passer inn i et bredt spekter av interiørstiler.

Kvalitet som varer

Molton Spisestol er ikke bare vakker å se på; den er også bygget for å vare. Den solide konstruksjonen sikrer at stolen tåler daglig bruk over tid, og gjør den til en verdifull investering for hjemmet ditt. Enten du samles med familie eller venner, kan du stole på at Molton leverer både i stil og holdbarhet.

Enkel vedlikehold

Vedlikehold av Molton Spisestol er enkelt og ukomplisert. Uansett om du velger tekstil eller velour, kan flekker og søl enkelt tørkes bort, noe som bidrar til å holde stolen ser ny ut lengre. Dette sikrer at Molton forblir et praktisk og stilig tillegg til ditt hjem gjennom mange år.

Varenummer: MZ1820030539

Mål

Farge
Sort
Stofftype
Velour
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
59
cm
Dybde
60
cm
Høyde
87
cm
Sittehøyde
49
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
13
kg
Totalvolum
0,17019
Kolli 1 - Lengde
62
cm
Kolli 1 - Bredde
61
cm
Kolli 1 - Høyde
45
cm
Kolli 1 - Volum
0,17019
Kolli 1 - Vekt
13
kg

Lignende produkter