Madrid Spisestol

Madrid Spisestol - Kombinasjonen av komfort og modernitet! Madrid Spisestol er den perfekte løsningen for deg som ønsker både komfort og moderne stil...
Les mer
  • Komfortabel sitteopplevelse med behagelig svikt
  • Moderne design med børstet stålunderstell
  • Elegante håndtakdetaljer for en unik visuell appell

Madrid Spisestol - Kombinasjonen av komfort og modernitet!

Madrid Spisestol er den perfekte løsningen for deg som ønsker både komfort og moderne stil i spisestuen din. Denne komfortable spisestolen er trukket i imitert skinn, tilgjengelig i grått eller sort, og har et understell i børstet stål. Madrid Spisestol skiller seg ut med sin behagelige svikt når du sitter i den, samt et elegant håndtak i toppen av ryggen som gir stolen en unik og flott detalj.

Komfortabel sitteopplevelse

Med Madrid Spisestol kan du nyte dine måltider i komfort. Den behagelige svikten i stolen gir deg støtte og avslapning samtidig som du spiser eller chatter rundt bordet. Spisestuen blir ikke bare et sted for måltider, men også for samtaler og hygge.

Moderne eleganse

Madrid Spisestol kombinerer moderne designelementer med en touch av eleganse. Det børstede stålet i understellet gir stolen et moderne preg, mens den enkle, strømlinjeformede formen passer perfekt inn i moderne spisestuer og kjøkken.

Imitert skinn i høy kvalitet

Imitert skinn i grått eller sort gir Madrid Spisestol et luksuriøst utseende, samtidig som det er lett å rengjøre og vedlikeholde. Stolen beholder sitt pene utseende over tid med minimal innsats.

Stilig håndtakdetalj

Madrid Spisestol skiller seg ut med sitt elegante håndtak i toppen av ryggen. Denne detaljen gir ikke bare en unik visuell appell, men gjør det også enkelt å flytte stolen rundt ved behov.

Oppgrader din spisestue med Madrid Spisestol i dag, og nyt den perfekte balansen mellom komfort og moderne design.

Varenummer: JC18203

Mål

Farge
Grå
Stofftype
PU/Imitert skinn
Materiale ben
Metall
Benfarge
Børstet stål
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
45
cm
Dybde
46
cm
Høyde
97
cm
Sittehøyde
53
cm
Sittedybde
47
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
15
kg
Totalvolum
0,154301
Kolli 1 - Lengde
67
cm
Kolli 1 - Bredde
49
cm
Kolli 1 - Høyde
47
cm
Kolli 1 - Volum
0,154301
Kolli 1 - Vekt
15
kg