Karla Spisestol

Komfort og stil med Karla Spisestol! Ser du etter en stol som kombinerer komfort, kvalitet og moderne design? Karla Spisestol er svaret. Dette er en ...
Les mer
  • Slitesterkt tekstil for langvarig bruk
  • Unike søm-detaljer og moderne design
  • God polstring for optimal sittekomfort

Komfort og stil med Karla Spisestol!

Ser du etter en stol som kombinerer komfort, kvalitet og moderne design? Karla Spisestol er svaret. Dette er en nett, liten og moderne spisestol som er skapt for å tilføre funksjonalitet og estetikk til ethvert rom.

Kvalitetsmaterialer for langvarig bruk

Karla Spisestol er trukket i et slitesterkt tekstil, noe som sikrer lang levetid og holdbarhet. Stolen kan motstå daglig bruk og vil holde seg pen og funksjonell i mange år.

Unikt design for økt appell

Det er detaljene som gjør forskjellen. Karla Spisestol har unike søm-detaljer som gir stolen et distinkt og tiltalende utseende. Kombinert med ben i hvitoljet eik, gir dette stolen en moderne og attraktiv stil som vil komplementere ethvert interiør.

Utmerket komfort for alle brukere

Stolen er godt polstret i både sete og rygg, noe som sikrer optimal sittekomfort. Dette gjør stolen ideell for langvarig bruk, enten det er ved spisebordet eller på hjemmekontoret. Du kan stole på at Karla Spisestol gir deg komforten du trenger, uansett situasjon.

En stabil og stødig stol for alle situasjoner

Karla Spisestol er ikke bare attraktiv og komfortabel - den er også stabil og stødig. Du kan være trygg på at denne stolen vil stå fast og gi deg støtte uansett hvordan du bruker den. Enten du trenger en stol til spisebordet, eller en ekstra stol til hjemmekontoret, er Karla Spisestol et utmerket valg.

Varenummer: MR182014A1007

Mål

Farge
Corsica Dark Grey
Stoffnavn
Corsica
Antall ben
4
Materiale ben
Eik
Benfarge
Hvitoljet
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
44
cm
Dybde
56
cm
Høyde
88
cm
Sittehøyde
48
cm
Sittedybde
42
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
7
kg
Totalvolum
0,184275
Kolli 1 - Lengde
65
cm
Kolli 1 - Bredde
63
cm
Kolli 1 - Høyde
45
cm
Kolli 1 - Volum
0,184275
Kolli 1 - Vekt
7
kg