Houston Spisestol

Houston Spisestol: En fusjon av komfort og moderne eleganse! Houston Spisestol er en stilig og komfortabel tilføyelse til ethvert spiseområde. Denne s...
Les mer
  • Ergonomisk design for overlegen komfort
  • Stilfull sort ramme med sandblåste metallben
  • Tilbys også som barstol for fleksibel bruk

Houston Spisestol: En fusjon av komfort og moderne eleganse!

Houston Spisestol er en stilig og komfortabel tilføyelse til ethvert spiseområde. Denne spisestolen forener en estetisk tiltalende design med enestående sittekomfort, takket være den myke polstringen og de ergonomisk designete linjene. Den sorte rammen gir stolen en distinkt karakter som fanger oppmerksomheten, mens det nydelige stoffet og de svarte sandblåste metallbenene fullender det moderne uttrykket.

Velg din favorittfarge

Houston Spisestol er tilgjengelig i tre attraktive farger: offwhite, lys beige, og grå. Disse nøytrale fargetonene gjør at stolen enkelt kan integreres i ulike interiørstiler, fra det minimalistiske til det mer tradisjonelle. Velg den fargen som best komplementerer ditt spiserom og skap et innbydende og stilfullt miljø for dine måltider.

Designet for daglig bruk

Med en sittehøyde på 48 cm og en sittedybde på 45 cm, er Houston Spisestol designet for å tilby optimal komfort selv under lengre måltider. De svarte sandblåste metallbenene sikrer ikke bare en solid konstruksjon, men tilfører også en industriell kant til stolens overordnede design. Enten det er til hverdagsbruk eller spesielle anledninger, tilbyr Houston spisestolen en perfekt blanding av funksjonalitet og stil.

Enkel vedlikehold

Houston Spisestol er like praktisk som den er vakker. Det lette vedlikeholdet gjør denne stolen til et praktisk valg for travle hjem. En enkel tørk med en fuktig klut er alt som trengs for å holde stoffet ser friskt og rent ut. Dens holdbarhet og lette vedlikehold gjør den til en langvarig investering for ditt hjem.

Versatilitet og stil

Ikke bare er Houston Spisestol et utmerket valg for spisebordet, men den kan også fås som barstol, noe som gir ekstra fleksibilitet i innredningen av hjemmet ditt. Uansett om du ser etter sitteplasser til kjøkkenøya eller spisestuen, tilbyr Houston serien en løsning som kombinerer komfort og moderne estetikk på beste måte.

Varenummer: MZ1820071353

Mål

Farge
Lys Beige
Stofftype
Polyester
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
53
cm
Dybde
58
cm
Høyde
83
cm
Sittehøyde
48
cm
Sittedybde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
16
kg
Totalvolum
0,2805
Kolli 1 - Lengde
85
cm
Kolli 1 - Bredde
60
cm
Kolli 1 - Høyde
55
cm
Kolli 1 - Volum
0,2805
Kolli 1 - Vekt
16
kg

Lignende produkter