Demi Spisestol

Demi Spisestol - Moderne eleganse møter funksjonell design! Demi Spisestol er en nett og moderne stol som kombinerer funksjonalitet og stil på en uni...
Les mer
  • Nett og moderne design som er plassbesparende
  • Trukket i et elegant velourstoff med søm i ryggen
  • Sorte metallben for en solid og robust konstruksjon

Demi Spisestol - Moderne eleganse møter funksjonell design!

Demi Spisestol er en nett og moderne stol som kombinerer funksjonalitet og stil på en unik måte. Denne plassbesparende stolen passer perfekt på kjøkkenet eller i små spisestuer, og tilbyr en komfortabel sitteplass uten å ta opp for mye plass.

Elegant og moderne design

Demi Spisestol er trukket i et moderne velourstoff som gir en elegant og sofistikert utstråling. Sømmen i ryggen gir et ekstra lag med detalj, og tilfører en unik touch til det allerede stilige designet. Dette gjør at Demi Spisestol passer inn i de fleste interiørstiler, fra det moderne til det mer tradisjonelle.

Sorte metallben

De sorte metallbenene på Demi Spisestol gir en solid og robust konstruksjon, og tilfører et moderne preg til stolen. De tilbyr også den nødvendige støtten for å sikre at stolen kan tåle daglig bruk.

Komfortabel polstring

Setet og ryggen på Demi Spisestol er polstret for å gi en komfortabel sitteopplevelse. Enten du bruker stolen til daglige måltider eller under mer formelle anledninger, kan du stole på at Demi Spisestol vil gi deg den komforten du trenger.

Varenummer: MR182021085060

Mål

Farge
Dark Blue
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
45
cm
Dybde
55
cm
Høyde
91
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
6
kg
Totalvolum
0,19074
Kolli 1 - Lengde
110
cm
Kolli 1 - Bredde
51
cm
Kolli 1 - Høyde
34
cm
Kolli 1 - Volum
0,19074
Kolli 1 - Vekt
6
kg