Celia Spisestol

Celia Spisestol: Tidløs eleganse og moderne komfort i ett! Celia Spisestol er en fusjon av minimalistisk estetikk og funksjonalitet som løfter ethv...
Les mer
  • Tidløst og allsidig design
  • Passer inn i enhver spisestue
  • Slanke metallben

Celia Spisestol: Tidløs eleganse og moderne komfort i ett!

Celia Spisestol er en fusjon av minimalistisk estetikk og funksjonalitet som løfter ethvert spisemiljø. Med sitt universelle og tidløse design passer denne stolen sømløst inn i en rekke spiserom, fra det moderne til det klassiske. Setet, prydet med horisontale sømmer, er støttet av slanke metallben, som gir stolen et distinkt minimalistisk utseende.

Fleksibel design for enhver spisestue

Celia Spisestol er designet for å komplementere nesten ethvert bord, takket være sitt allsidige utseende. Enten du foretrekker svart, mørk eller lys grå, eller beige stoff, tilbyr Celia en farge som matcher din innredning. Denne stolen innbyr til lange, komfortable måltider med familie og venner, og tilfører et snev av eleganse til dine sammenkomster.

Estetikk møter funksjonalitet

Med en kurvet seteform og dekorative horisontale sømmer, tilbyr Celia Spisestol en unik kombinasjon av komfort og stil. Metallbenene, tilgjengelige i enten svart eller eik, gir ikke bare et stilfullt uttrykk, men sikrer også stabilitet og holdbarhet. Dette er en stol som er laget for å vare, samtidig som den forblir tro mot sitt moderne design.

Minimalistisk design for maksimal utnyttelse

Celia Spisestolens minimalistiske design gjør den til et ideelt valg for de som verdsetter både form og funksjon. Den slanke profilen gjør den lett å integrere i forskjellige spisemiljøer, mens det komfortable setet sikrer at den ikke går på akkord med komforten. Denne stolen er en investering i både din spisestues estetikk og din egen komfort.

Gi ditt spiseområde en oppgradering med Celia Spisestol

Velg Celia Spisestol for å gi ditt spiseområde en umiddelbar oppgradering. Denne stolen kombinerer det beste av stil og komfort, og er den perfekte tilføyelsen til ethvert hjem som verdsetter tidløs design og kvalitet. Invester i Celia for å skape et innbydende og stilfullt spisemiljø.

Varenummer: MR18203113209703

Mål

Farge
Nesia Light grey, Eikefarget
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Nesia
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Eik
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
44
cm
Dybde
54
cm
Høyde
86
cm
Sittehøyde
46
cm
Sittedybde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
4,5
kg
Totalvolum
0,02077
Kolli 1 - Lengde
67
cm
Kolli 1 - Bredde
62
cm
Kolli 1 - Høyde
5
cm
Kolli 1 - Volum
0,02077
Kolli 1 - Vekt
4,5
kg

Lignende produkter