Sofaer og benker

Sofaer og benker

Spisestuesofa & benker

Ønsker du plass til flere rundt spisebordet kan en spisestuesofa eller benk være det perfekte møbelet for deg. A-Møbler tilbyr sofaer og benker til din spisestue i flere typer design, farger og materialer. Kom innom vårt varehus på Alnabru for å prøvesitte, eller bestill ditt nye favorittmøbel her!

En komfortabel spisestue med spisestuesofa

La middagsgjestene sitte ekstra komfortabelt med en spisestuesofa. En spisestuesofa gir maksimal komfort rundt spisebordet. Sofaen kan dekoreres med puter og pledd for å skape en lun og hyggelig stemning. Her kan du krype opp med kaffekoppen og en avis på morgenen, eller skape en innbydende krok for familie og venner.

Spisestuesofaen kan fås i samme design som spisegruppen og spisestuestolene. Eller du kan velge en sofa i et nytt design for å bryte opp stilen i spisestuen.

Et møbel for flere rom

En spisestuesofa eller -benk er ikke kun for spisestuen. Hva med en hyggelig sofa under vinduet på kjøkkenet eller en innbydende benk i gangen? Du velger selv hvilken funksjon din sofa eller benk skal ha. Flere av A-møbler sine sofaer og benker kommer også med praktiske oppbevaringsløsninger, som gjør det enkelt å rydde for både store og små.

Hvorfor velge en spisestuesofa eller spisebenk?

- Med en spisestuesofa eller benk kan du få plass til flere rundt spisebordet enn med spisestuestoler.
- En spisestuesofa eller spisebenk er plassbesparende da du ikke lenger trenger like mange møbler i spisestuen.
- Spisestuebenken er et møbel du enkelt kan flytte på. Trenger du noen ekstra sitteplasser under barnebursdagen eller middagsselskapet kan benken flyttes fra et annet rom til spisestuen.
- Møblene skaper en innbydende og avslappende stemning. Her har man lyst til å sette seg ned for å hvile beina.

Kontakt oss i A-Møbler

Ønsker du mer informasjon om hva du kan bruke en spisestuesofa eller benk til? Eller vil du prøvesitte noen av våre sofaer og benker? Kom innom vårt varehus på Alnabru hvor vi har utstilling av de fleste spisestuesofaer og benker i vårt sortiment. For videre spørsmål kan du ringe oss på telefon 22 88 01 00 eller sende en mail til kundeservice@a-mobler.no.