Trend Spisestol

Oppdag elegansen i hverdagen med Trend Spisestol! La Trend Spisestol bli en naturlig utvidelse av din spiseplass. Med sitt moderne design og myke velo...
Les mer
  • Moderne og tidsriktig design
  • Luksuriøs sittekomfort med mykt velourstoff
  • Nett og plassbesparende, ideell for små og store rom

Oppdag elegansen i hverdagen med Trend Spisestol!

La Trend Spisestol bli en naturlig utvidelse av din spiseplass. Med sitt moderne design og myke velourstoff, tilbyr denne stolen en kombinasjon av stil, komfort og kvalitet som forvandler ethvert måltid til en luksuriøs opplevelse.

Design som fanger blikket

Trend Spisestol er mer enn bare en sitteplass; det er et designstatement. Den moderne estetikken, preget av rene linjer og runde former, passer sømløst inn i både moderne og tradisjonelle interiører.

Mykt velour for optimal komfort

Stolens myke velourstoff inviterer deg til å sitte ned og nyte lange, behagelige måltider med venner og familie. Komforten er umiddelbar og langvarig, takket være kvalitetsmaterialene som er valgt med omhu.

Liten og nett, perfekt for alle hjem

Med sin nette størrelse, er Trend en ideell løsning for spiseplasser der plassen er begrenset. Stolen gir et åpent og luftig inntrykk uten å gå på kompromiss med komforten.

Elegante metallben i matt sort

De lakkerte matte sorte metallbenene tilfører en ekstra dimensjon av finesse til stolen, samtidig som de sørger for en stabil og robust støtte.

Funksjonalitet møter estetikk

Trend Spisestol er ikke bare vakker å se på, men også designet for å møte de daglige behovene for komfort og funksjonalitet. Denne stolen er laget for å tåle daglig bruk og være en del av hjemmet ditt i mange år.

Din nye favoritt i spisestuen

Vurderer du en oppgradering til spisestuen? Trend Spisestol er valget for deg som søker en balanse mellom funksjon og form. Grip sjansen og inviter Trend inn i ditt hjem i dag!

Varenummer: BN1820030227

Mål

Farge
Beige
Stofftype
Velour
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
45
cm
Dybde
53
cm
Høyde
87
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
18
kg
Totalvolum
0,182528
Kolli 1 - Lengde
62
cm
Kolli 1 - Bredde
46
cm
Kolli 1 - Høyde
64
cm
Kolli 1 - Volum
0,182528
Kolli 1 - Vekt
18
kg

Lignende produkter