Bari Spisegruppe

Bari Spisegruppe: En perfekt kombinasjon av stil og komfort Når du ønsker å kombinere praktisk funksjonalitet med elegant design i din spisestue, er ...
Les mer
  • Komplett sett med bord og fire stoler
  • Luksuriøst design med marmorimitasjon
  • Tidløs estetikk passer i alle interiører

Bari Spisegruppe: En perfekt kombinasjon av stil og komfort

Når du ønsker å kombinere praktisk funksjonalitet med elegant design i din spisestue, er Bari Spisegruppe det opplagte valget. Dette komplette settet, som består av et Bari Spisebord og fire Bari Spisestoler, setter en ny standard for luksuriøse måltidsopplevelser hjemme.

Bari Spisebord: Modernitet møter eleganse

Med en bordplate i printet grå marmorimitasjon, fremhever Bari Spisebord et preg av luksus og eleganse. Overflaten er designet med naturlige årer og nyanser, slik at hvert bord har et unikt preg. De sorte metallbenene tilbyr en stabil base, og gir en fin kontrast til den grå bordplaten. Dens moderne design passer sømløst inn i både tradisjonelle og moderne interiørstiler.

Mål på spisebord:

Lengde: 120 cm Bredde: 80 cm Høyde: 75 cm

Bari Spisestoler: Komfort i hver detalj

Bari Spisestoler er det perfekte tilskuddet til Bari Spisebord. Med sete og ryggstøtte laget av myk, høykvalitets mikrofiberstoff i lys gråfarge, er komfort garantert. Det karakteristiske diamantmønsteret på ryggstøtten gir stolen et sofistikert utseende, mens de svarte metallbenene sørger for stabilitet og styrke.

Mål på spisestoler:

Bredde: 44 cm Dybde: 39 cm Høyde: 88 cm

Spisegruppens stil og funksjonalitet

Sammen gir Bari Spisebord og Spisestoler et harmonisk uttrykk som komplimenterer ethvert rom. Bordets marmorerte overflate gir en touch av luksus, mens spisestolenes moderne design med en klassisk vri gir et tidløst preg. Enten det er for daglig bruk, familiefeiringer, eller intime middager for to, er denne spisegruppen et ypperlig valg for enhver anledning.

Vedlikehold og lang levetid

Både bordet og stolene er designet for enkel vedlikehold. En fuktig klut er alt som trengs for å holde settet rent. Den høye kvaliteten på materialene sikrer at denne spisegruppen vil tjene deg og din familie i mange år fremover.

Oppgrader spisestuen din nå!

Bari Spisegruppe er mer enn bare møbler; det er en investering i komfort, design, og kvalitet. Med sitt moderne, men allikevel tidløse design, er denne gruppen en utmerket tilføyelse til ethvert hjem som verdsetter estetikk og funksjonalitet.

Varenummer: PP184570

Mål

Farge
Lys Grå Velour
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
4
Flatpakket/montert
Flatpakket

Emballasjemål

Antall kolli
3 Antall kolli
Totalvekt
39 kg
Totalvolum
0,259453 m³
Kolli 1 - Lengde
125 cm
Kolli 1 - Bredde
85 cm
Kolli 1 - Høyde
5 cm
Kolli 1 - Volum
0,053125 m³
Kolli 1 - Vekt
14 kg
Kolli 2 - Lengde
87 cm
Kolli 2 - Bredde
16 cm
Kolli 2 - Høyde
13 cm
Kolli 2 - Volum
0,018096 m³
Kolli 2 - Vekt
6 kg
Kolli 3 - Lengde
66 cm
Kolli 3 - Bredde
62 cm
Kolli 3 - Høyde
46 cm
Kolli 3 - Volum
0,188232 m³
Kolli 3 - Vekt
19 kg

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien