Malmø Kjøkkenbord

Enkelhet og eleganse i ett design! Malmø Kjøkkenbord gir deg det beste fra begge verdener. Med sin sortlakkerte overflate og strømlinjeformede utseen...
Les mer
  • Sortlakkert design som passer til mange interiørstiler
  • Klaffefunksjon for 40cm ekstra lengde ved behov
  • Ideell for kjøkken og mindre spiseplasser

Enkelhet og eleganse i ett design!

Malmø Kjøkkenbord gir deg det beste fra begge verdener. Med sin sortlakkerte overflate og strømlinjeformede utseende, tilfører det en tidløs eleganse til kjøkkenet ditt. Det er ikke bare en funksjonell del av hjemmet ditt, men også et stilfullt element som kompletterer din interiørsmak.

Fleksibilitet med klaff

Har du behov for mer plass ved bordet? Malmø Kjøkkenbord har en praktisk klaff som lar deg forlenge bordet med 40 cm ekstra lengde. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse bordet etter antall gjester eller aktiviteter, uten at det tar opp unødvendig plass i hverdagen.

Perfekt for små og middels store spiseplasser

Dette bordet er spesielt designet for å passe inn i kjøkken og mindre spiseplasser. Den kompakte størrelsen gjør at det lett passer inn i ulike rom, mens klaffefunksjonen sikrer at det kan ekspandere etter behov. Det er et smart valg for de som ønsker å maksimere plassen uten å ofre stil.

Skap din unike stil

Malmø Kjøkkenbord er mer enn bare et møbel - det er et blankt lerret som inviterer deg til å uttrykke din unike stil. Kombiner med moderne spisestoler eller tilbehør som passer din smak, og skap et personlig preg som gjenspeiler din personlighet og livsstil.

Kvalitet du kan stole på

Med solid konstruksjon og kvalitetsmaterialer, står Malmø Kjøkkenbord som et robust og pålitelig møbel som er bygget for å vare. Investeringen i Malmø er ikke bare en investering i et vakkert kjøkkenbord, men også i et produkt som vil tjene deg godt i mange år fremover.

Varenummer: SE1810050404

Mål

Farge
Sort

Produktmål

Lengde
80
cm
Bredde
80
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
23
kg
Totalvolum
0,130032
Kolli 1 - Lengde
126
cm
Kolli 1 - Bredde
86
cm
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Volum
0,130032
Kolli 1 - Vekt
23
kg