Casø

Casø 120 Spisebord

Oppdag elegansen med CASØ 120-serien fra CASØ Furniture! Utforsk den sofistikerte CASØ 120-serien fra CASØ Furniture, der klassisk retrodesign fra 195...
Les mer
  • Retroinspirert design kombinert med moderne funksjonalitet
  • Butterfly-uttrekksfunksjon for enkel tilpasning og fleksibilitet
  • Tilgjengelig i ulike finisher og størrelser for personlig tilpasning

Oppdag elegansen med CASØ 120-serien fra CASØ Furniture!

Utforsk den sofistikerte CASØ 120-serien fra CASØ Furniture, der klassisk retrodesign fra 1950-tallet møter moderne funksjonalitet og stil. Serien, som består av CASØ 120, CASØ 120 Rundt, og CASØ 121 spisebord, tilbyr en unik kombinasjon av estetikk, kvalitet og fleksibilitet, perfekt for ethvert hjem.

CASØ 120: Klassisk og fleksibelt spisebord

CASØ 120 Spisebordet skinner med sin minimalistiske skjønnhet og praktiske butterfly-uttrekk, som enkelt transformerer bordet fra 180 cm til en imponerende lengde på 270 cm. Tilgjengelig i finishene eik/olje, eik/hvit olje, og eik/svartbeiset, passer dette bordet perfekt i moderne hjem som verdsetter både stil og funksjonalitet.

CASØ 120 Rundt: Moderne møter klassisk

Den nyeste versjonen i serien, CASØ 120 Rundt, introducerer en ny form med en rund design som blir oval ved tilføyelse av ileggsplater. Dette bordet er designet for å bringe en frisk stil til serien, samtidig som det opprettholder det kjente lyse og luftige uttrykket. Med plass til to ileggsplater, kan bordet enkelt utvides til en full lengde på 230 cm, og tilbyr en fleksibel løsning for større samlinger.

CASØ 121: Den sjarmerende lillesøsteren

CASØ 121 Spisebordet, kjent som lillesøsteren til CASØ 120, deler det samme retroinspirerte designuttrykket. Dette bordet skiller seg ut med sin lette og moderne design, og en praktisk butterfly-uttrekksfunksjon som forlenger bordet til 205 cm. Perfekt for mindre rom som krever fleksibilitet uten å gå på kompromiss med estetikk.

Designet med omtanke for fremtiden

Hele CASØ 120-serien fra CASØ Furniture er et resultat av grundig designarbeid og en sterk forpliktelse til bærekraft. Hver bordvariant er produsert med en kombinasjon av delmassiv eik og finert topplate, noe som sikrer både estetisk tiltrekkelse og langvarig holdbarhet. Ved å velge et bord fra CASØ 120-serien investerer du i et møbel som er designet for å vare, med respekt for miljøet og fremtidige generasjoner.

Velg CASØ for tidløs stil og kvalitet

Med CASØ 120-serien får du ikke bare et spisebord; du får et sentralt møbel som definerer rommet det står i. Uansett om du foretrekker det klassiske, det runde, eller det kompakte alternativet, tilbyr CASØ Furniture en løsning som kombinerer skandinavisk designfilosofi med innovasjon og bærekraft. Oppgrader din spisestue i dag med et bord fra CASØ 120-serien og nyt en blanding av funksjonalitet, stil og kvalitet som bare CASØ kan tilby.

Varenummer: CØ1810010002

Mål

Farge
Oljet eik
Materiale
Eikefiner
Antall ileggsplater
1
Størrelse ileggsplate
90x90
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Oljet eik
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
180
cm
Bredde
90
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
61
kg
Totalvolum
0,251356
Kolli 1 - Lengde
191
cm
Kolli 1 - Bredde
94
cm
Kolli 1 - Høyde
14
cm
Kolli 1 - Volum
0,251356
Kolli 1 - Vekt
61
kg

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter