Bruce Spisebord

Bruce Spisebord - Rund eleganse til din spiseplass! La oss introdusere deg for Bruce spisebord, et sofistikert og stilig tillegg til ethvert spiseomr...
Les mer
  • Stilren, rund form med en sofistikert kryssbase
  • Bordplate laget av kvalitetsrik askfinér
  • Utstyrt med filtbeskyttelse for å forhindre skade på gulv

Bruce Spisebord - Rund eleganse til din spiseplass!

La oss introdusere deg for Bruce spisebord, et sofistikert og stilig tillegg til ethvert spiseområde. Med sin runde form og elegante kryssbase, er dette bordet designet for å blande seg sømløst med din eksisterende innredning, samtidig som det gir et særegent uttrykk.

En fantastisk kombinasjon av form og funksjon

Bruce spisebord er ikke bare attraktivt, men det er også funksjonelt. Bordplaten er laget av en fin ask-finér som gir en rik tekstur og varm, naturlig glans. Dens solide konstruksjon sikrer at det er robust nok til å tåle hverdagsbruk, mens det fortsatt ser elegant og innbydende ut.

Tilpasset din stil

Med to forskjellige farger tilgjengelige - hvitvasket og mørk brun - kan du velge det Bruce spisebordet som passer best til din stil og plassen det skal plasseres. Uansett hvilken farge du velger, er du garantert en elegant og stilig finish som vil tiltrekke seg beundrende blikk.

Bevisst design

Bruce spisebord er designet med tanke på både estetikk og brukervennlighet. Det er utstyrt med filtbeskyttelse under, for å forhindre skraper og skader på gulvet. For vedlikehold er det viktig å unngå bruk av fiberklut da trefibrene kan feste seg.

Ta vare på ditt Bruce spisebord

For å sikre at bordet ditt holder seg vakkert i mange år fremover, anbefales det å beskytte bordplaten mot væske fra glass og andre gjenstander. Bruk glassbrikker for å forhindre skade og tørk av flekker så snart som mulig for å bevare bordets naturlige glans.

Varenummer: MZ1810053247

Mål

Farge
Mørk Brun
Materiale
Ask finér, MDF
Antall ben
4
Materiale ben
Gummitre
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
120
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
25
kg
Totalvolum
0,290322
Kolli 1 - Lengde
127
cm
Kolli 1 - Bredde
127
cm
Kolli 1 - Høyde
18
cm
Kolli 1 - Volum
0,290322
Kolli 1 - Vekt
25
kg