Bari Spisebord

Bari Spisebord: Moderne estetikk møter funksjonalitet! I hjertet av ethvert hjem finner du ofte et spisebord - et sted hvor minner blir skapt, latter...
Les mer
  • Eksklusiv grå marmorimitasjon
  • Slankt, minimalistisk svart metallramme
  • Perfekte dimensjoner for 4-6 personer

Bari Spisebord: Moderne estetikk møter funksjonalitet!

I hjertet av ethvert hjem finner du ofte et spisebord - et sted hvor minner blir skapt, latter blir delt, og deilige måltider blir servert. Introduserer Bari Spisebord, der sofistikert design møter hverdagslig funksjonalitet.

Lekker overflate med marmorimitasjon

Bordplaten på Bari Spisebord pryder en detaljrik, printet grå marmorimitasjon, som fremhever bordets luksuriøse og elegante karakter. Hver enkelt bordplate skilter med naturlige årer og nyanser, slik at du kan være sikker på at ditt bord er unikt. Den polerte finishen sørger for en glansfull og glatt overflate, kombinert med letthet i rengjøring og en sofistikert stil.

Slank, sort metallramme

Dype svarte, syltynne metallben stiger opp fra gulvet og gir Bari Spisebord en minimalistisk, nesten flytende estetikk. Ikke bare gir dette bordet en visuell letthet, men disse fire rette bena gir også stabil støtte, noe som sikrer at bordet ditt står stødig i alle situasjoner.

Dimensjoner og kapasitet

Med dimensjoner på 120cm i lengde, 80cm i bredde, og en høyde på 75cm, er Bari Spisebord ideelt for opptil 4-6 personer. Det passer utmerket i både små spisestuer og større kjøkkenområder, og gir en behagelig atmosfære til alle måltider.

Universell stil

Med en marmorert overflate og sort metallramme, blander Bari Spisebord moderne og tradisjonelle elementer for å passe inn i et mangfold av interiørstiler. Uansett om ditt hjem skilter med en moderne, tradisjonell, eller industriell stil, vil dette bordet smelte naturlig inn.

Vedlikehold og bruk

Lett å vedlikeholde, robust for daglig bruk, og enkel å rengjøre – Bari Spisebord er ideelt for familier, par, eller single. En fuktig klut er alt som trengs for å holde bordet skinnende, og den høykvalitets overflaten er motstandsdyktig mot hverdagens utfordringer.

Oppgrader spisebordet ditt i dag

Bari Spisebord er ikke bare et bord – det er et sentralt stykke i ditt hjem som kombinerer skjønnhet med praktisk bruk. Dets tidløse design og holdbare materialer gjør det til et must-have i ethvert hjem.

Varenummer: BY1810010303

Mål

Farge
Grå
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
120
cm
Bredde
80
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
20
kg
Totalvolum
0,071221
Kolli 1 - Lengde
125
cm
Kolli 1 - Bredde
85
cm
Kolli 1 - Høyde
5
cm
Kolli 1 - Volum
0,053125
Kolli 1 - Vekt
14
kg
Kolli 2 - Lengde
87
cm
Kolli 2 - Bredde
16
cm
Kolli 2 - Høyde
13
cm
Kolli 2 - Volum
0,018096
Kolli 2 - Vekt
6
kg

Lignende produkter