Amble Spisebord Rundt

Amble Rundt Spisebord: Moderne og Praktisk for Ethvert Måltid! Amble rundt spisebord gir deg den perfekte kombinasjonen av moderne design og praktisk...
Les mer
  • Moderne design med solid melaminplate
  • Rund form ideell for fire stoler
  • Robust understell i sort metall

Amble Rundt Spisebord: Moderne og Praktisk for Ethvert Måltid!

Amble rundt spisebord gir deg den perfekte kombinasjonen av moderne design og praktisk funksjonalitet. Med en solid melaminplate med imitert marmorprint og et understell i sort metall, skaper dette spisebordet en moderne og elegant atmosfære i ethvert spiseområde.

Solid Melaminplate med Imitert Marmorprint: Robust og Stilfull

Amble rundt spisebord er designet med en solid melaminplate med imitert marmorprint. Denne robuste overflaten gir en fantastisk holdbarhet, samtidig som den tilfører et luksuriøst og sofistikert uttrykk til bordet.

Sort Metallunderstell: Styrke og Stil

Det sorte metallunderstellet på Amble spisebord krysser under bordet for ekstra stabilitet og et unikt designelement. Denne funksjonen sikrer et robust og holdbart møbel som vil vare i mange år.

Rund Form: Ideell for Alle Rom

Med sin runde form er Amble rundt spisebord enkelt å plassere og passer perfekt til fire stoler. Dette gjør det til en ideell løsning for både små og store spiserom.

Minimalt Vedlikehold: Lett å Rengjøre

Amble rundt spisebord krever minimalt vedlikehold. Takket være den glatte melaminoverflaten er bordet lett å tørke av, noe som gjør det praktisk og enkelt å holde rent.

Varenummer: MR18101724066

Mål

Farge
Sort Marmor Print
Materiale
MDF, Melanin, Metall
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort

Produktmål

Diameter
110
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
25
kg
Totalvolum
0,185614
Kolli 1 - Lengde
121
cm
Kolli 1 - Bredde
118
cm
Kolli 1 - Høyde
13
cm
Kolli 1 - Volum
0,185614
Kolli 1 - Vekt
25
kg

I denne serien