Amager Spisebord

Amager Spisebord - En sentral del av hjemmet! Amager Spisebord er mer enn bare et møbel; det er en sentral del av hjemmet ditt. Med sitt stilrene nor...
Les mer
  • Nordisk design
  • Fleksibel størrelse med tilleggsplater
  • Passer i alle hjem
Del av en større serie

Amager Spisebord - En sentral del av hjemmet!

Amager Spisebord er mer enn bare et møbel; det er en sentral del av hjemmet ditt. Med sitt stilrene nordiske design, har dette spisebordet potensial til å bli familiens nye samlingspunkt. Bordet i hvitoljet eikefinér fremhever det minimalistiske designet og sørger for en varm atmosfære i spisestuen din.

Estetisk og funksjonell design

Amager Spisebord er ikke bare vakkert å se på, men er også svært funksjonell. Bordet har rette linjer og en skrå bordkant som gir et moderne uttrykk. Understellet med fire ben i samme finish bidrar til bordets stabilitet og legger til det elegante designet.

Et fleksibelt møbel for alle anledninger

Enten du skal arrangere en stor middag for venner og familie, eller bare har behov for ekstra plass, er Amager Spisebord det rette valget. Bordet kan forlenges med to tilleggsplater og kan da bli opp til 290 cm langt. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse bordet til dine behov og gjør det til et ideelt valg for enhver anledning.

Passer i ethvert hjem

Amager Spisebord passer godt inn i de fleste hjem, takket være det tidløse designet og den allsidige naturen. Om du har en moderne leilighet eller et tradisjonelt hus, vil dette møblet tilføre rommet en sofistikert og moderne følelse. Og ikke nok med det - du får også vitrineskap, skjenk og tv-benk i samme serie, noe som gjør det enkelt å skape en helhetlig og samordnet stil i hjemmet ditt.

Varenummer: MR18100656000

Mål

Farge
Hvitoljet Eik Finèr
Materiale
Eik Finér
Antall ben
4
Materiale ben
Eik
Benfarge
Hvitoljet
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200 cm
Bredde
90 cm
Høyde
77 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
50 kg
Totalvolum
0,29826 m³
Kolli 1 - Lengde
209 cm
Kolli 1 - Bredde
100 cm
Kolli 1 - Høyde
13 cm
Kolli 1 - Volum
0,2717 m³
Kolli 1 - Vekt
41 kg
Kolli 2 - Lengde
83 cm
Kolli 2 - Bredde
32 cm
Kolli 2 - Høyde
10 cm
Kolli 2 - Volum
0,02656 m³
Kolli 2 - Vekt
9 kg

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter