Latina Skjenk

Latina Skjenk: Stilig og funksjonell oppbevaringsløsning! Latina Skjenk er det perfekte møblet for å oppnå en organisert og ryddig stue eller spisest...
Les mer
  • Sjenerøs oppbevaringsplass med to skap og tre skuffer
  • Unike mid-century inspirerte mønstre
  • Espresso eik finish med sorte metallben for moderne eleganse

Latina Skjenk: Stilig og funksjonell oppbevaringsløsning!

Latina Skjenk er det perfekte møblet for å oppnå en organisert og ryddig stue eller spisestue. Med sin sjenerøse oppbevaringsplass, er den både funksjonell og estetisk tiltalende.

Rikelig med oppbevaringsplass

Latina Skjenk gir romslig oppbevaring med sine to skap og tre skuffer. Uansett om du ønsker å oppbevare bøker, servise, eller andre personlige gjenstander, gir denne skjenken deg all plassen du trenger.

Unikt mønster og tekstur

Like iøynefallende som den er praktisk, tilbyr Latina Skjenk unike mønstrede fronter som legger til tekstur og mønster til ethvert interiør. Ved hjelp av den nyeste produksjonsteknologien avslører de profilerte dør- og skuffefrontene skygge og lys for å fremheve inspirerende mønstre inspirert av mid-century design.

Høykvalitetsmaterialer og holdbarhet

Latina Skjenk er bygget for å vare. Den bruker kvalitetsmaterialer, og dens holdbarhet sikrer at den kan tåle daglig bruk. Dette, sammen med den lette vedlikeholdelsen, gjør den til et praktisk og holdbart møbel for ethvert hjem.

Latina Skjenk i espresso eik med sorte metallben

Latina Skjenk kommer i en vakker espresso eik finish, og har sorte metallben som gir et sofistikert uttrykk. Det er den perfekte balansen mellom naturlig sjarm og moderne eleganse, og passer til et bredt spekter av interiørstiler.

Varenummer: UQ1860153165

Mål

Farge
Espresso Oak
Materiale
Heltre Eik, Eik Finer, Spon
Antall Dører
2
Antall skuffer
3
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
160
cm
Dybde
45
cm
Høyde
79
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
77
kg
Totalvolum
0,55208

I denne serien