Latina Skap

Latina Skap: En stilfull og praktisk løsning! Enten du er en ivrig samler av fine viner og brennevin, eller bare leter etter et sted å lagre dine fav...
Les mer
  • Allsidig oppbevaringsløsning
  • Robust konstruksjon for holdbarhet
  • Mid-century-inspirerte mønstre

Latina Skap: En stilfull og praktisk løsning!

Enten du er en ivrig samler av fine viner og brennevin, eller bare leter etter et sted å lagre dine favoritt vinglass, er Latina barskap det perfekte valget. Dette barskapet kombinerer funksjonalitet med enestående design, noe som gjør det til et attraktivt tillegg til ethvert hjem.

Fleksibel oppbevaringsløsning

Uansett om du skal oppbevare bøker, drikkevarer eller familieklenodier, tilbyr Latina Skapet deg den fleksibiliteten du trenger. Dets alsidighet gjør det til en ideell løsning for alle dine oppbevaringsbehov.

Unikt design med mid-century inspirasjon

Det som virkelig skiller Latina skap fra resten, er de unike mønstrede frontene som tilfører tekstur og mønster til ethvert interiør. Ved hjelp av den nyeste produksjonsteknologien, avslører de profilerte dørfrontene skygge og lys for å fremheve mid-century-inspirerte mønstre, noe som gir en visuell nytelse hver dag.

Solid konstruksjon og holdbarhet

Latina Skap er bygget for å vare, med en solid konstruksjon som garanterer holdbarhet. Espresso eikefinishen, sammen med de svarte metallbeina, sørger for en robust, men elegant skjenk som tåler tidens tann.

Både praktisk og dekorativ

Mer enn bare en oppbevaringsløsning, er Latina Skap et dekorativt element i seg selv. Den gir et sammenhengende utseende som forbedrer ethvert roms estetikk, og gir et pent og organisert utseende til hjemmet ditt.

Varenummer: UQ1860163166

Mål

Farge
Espresso Oak
Materiale
Heltre Eik, Eik Finer, Spon
Antall Dører
2
Antall skuffer
1
Antall ben
4
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
90
cm
Dybde
45
cm
Høyde
129
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
74
kg
Totalvolum
0,57494

I denne serien