Carno Ileggsplate Til Rundt Spisebord

Forvandle din spisestue med Carno Illeggsplate til Rundt Bord! Gjør din spiseopplevelse enda mer fleksibel og innbydende med Carno illeggsplate til...
Les mer
  • Perfekt match
  • Elegant eikefinish
  • Fleksibel utvidelse

Forvandle din spisestue med Carno Illeggsplate til Rundt Bord!

Gjør din spiseopplevelse enda mer fleksibel og innbydende med Carno illeggsplate til Rundt Spisebord. Denne 45x120 cm store finerte eik illeggsplaten er perfekt tilpasset for å utvide ditt Carno Runde Spisebord, og lar deg enkelt tilpasse bordet til større sammenkomster eller for å gi mer plass til din daglige bruk.

Elegant design og praktisk bruk

Carno illeggsplaten kombinerer praktisk funksjonalitet med et elegant design. Den finerte eikoverflaten matcher perfekt med det runde Carno Spisebordet, og skaper en sømløs og tiltalende helhet i din spisestue.

Fleksibilitet når du trenger det

Med denne smarte løsningen kan du enkelt gjøre ditt runde spisebord større for å imøtekomme ulike behov. Enten det er en spesiell anledning, en stor familiesammenkomst, eller du bare trenger mer plass, gir Carno illeggsplate deg den nødvendige fleksibiliteten.

Holdbar og langvarig kvalitet

Konstruert av solide materialer og finert eik, sikrer Carno illeggsplate ikke bare estetisk tiltrekning, men også langvarig holdbarhet og kvalitet. Den er laget for å tåle daglig bruk og fortsetter å være et nyttig og vakkert tillegg til ditt hjem.

Enkel å montere og integrere

Carno illeggsplate er designet for å integreres enkelt med ditt eksisterende runde Carno Spisebord. Monteringsprosessen er grei og krever ingen ekstra verktøy, noe som betyr at du kan nyte den utvidede funksjonaliteten nesten umiddelbart.

Tilpasset din moderne livsstil

Carno illeggsplate til Rundt Spisebord er ikke bare et praktisk tillegg til ditt hjem, men også en nøye designet løsning som reflekterer en moderne livsstil. Det er et uttrykk for funksjonalitet møter stil, og tilfører et element av sofistikert fleksibilitet til din daglige spisestue.

Varenummer: UQ1810092746

Mål

Farge
Natur Eik
Materiale
Eikefiner
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
45
cm
Bredde
120
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
11
kg
Totalvolum
0,06678
Kolli 1 - Lengde
126
cm
Kolli 1 - Bredde
53
cm
Kolli 1 - Høyde
10
cm
Kolli 1 - Volum
0,06678
Kolli 1 - Vekt
11
kg

I denne serien