Carno Ileggsplate

Maksimer din spiseopplevelse med Carno Illeggsplate! Øk funksjonaliteten og fleksibiliteten i din spisestue med Carno illeggsplate. Denne 45x100 cm...
Les mer
  • Perfekt match med Carno Spisebord
  • Elegant eikefiner
  • Enkel montering

Maksimer din spiseopplevelse med Carno Illeggsplate!

Øk funksjonaliteten og fleksibiliteten i din spisestue med Carno illeggsplate. Denne 45x100 cm finerte eik illeggsplaten er spesialdesignet for å passe perfekt med ditt Carno spisebord. Med sin elegante utførelse og praktiske design, er Carno illeggsplate det ideelle tilbehøret for å utvide ditt spisebord ved behov.

Nordisk design møter praktisk funksjonalitet

Carno illeggsplate kombinerer feilfri estetikk med praktisk brukervennlighet. Dens fine eikefiner matcher sømløst med det minimalistiske og moderne designet til Carno spisebord, og skaper et helhetlig og tiltalende uttrykk.

Enkelt og fleksibelt

Med Carno illeggsplaten kan du enkelt utvide ditt spisebord for å tilpasse deg ulike anledninger. Enten det er en stor familiesammenkomst eller et festlig lag, gir denne illeggsplaten deg den nødvendige ekstra plassen med et håndgrep.

Robust og varig

Laget av solide materialer med en bordplate finert i eik, er Carno illeggsplate bygget for å vare. Den tåler daglig bruk og er et pålitelig valg for å utvide ditt spisebord, uten å ofre kvalitet eller stil.

Problemfri integrering med ditt eksisterende bord

Carno illeggsplate er utformet for å integreres sømløst med Carno spisebord. Med en enkel monteringsprosess og et design som komplementerer spisebordets estetikk, utvider denne illeggsplaten bordets bruksområder uten komplikasjoner.

Carno Illeggsplate: Tilpasset din livsstil

Uansett anledningen, gir Carno illeggsplate deg friheten til å tilpasse ditt spisebord etter dine behov. Denne praktiske og stilige løsningen er et must for alle som elsker å være vert for middager eller trenger fleksibilitet i hverdagen.

Varenummer: UQ1810072748

Mål

Farge
Natur Eik
Materiale
Eikefiner
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
45
cm
Bredde
100
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
9
kg
Totalvolum
0,040068
Kolli 1 - Lengde
108
cm
Kolli 1 - Bredde
53
cm
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Volum
0,040068
Kolli 1 - Vekt
9
kg

I denne serien