Høie

Høie Storm Sengetøy

Storm Flanellsengesett fra Høie: En luksuriøs sovestund! La deg henføre av skjønnheten og komforten til Høies Storm Flanellsengesett. Dette er mer en...
Les mer
  • Myk og luksuriøs flanellkvalitet
  • Tosidig design for variasjon
  • Naturlig inspirerte fargetoner

Storm Flanellsengesett fra Høie: En luksuriøs sovestund!

La deg henføre av skjønnheten og komforten til Høies Storm Flanellsengesett. Dette er mer enn bare et sengetøy; det er en invitasjon til avslapning, ro og dyp søvn, omfavnet av myk flanell og tidløst design.

Naturen inn i soverommet

Inspirert av naturens beroligende fargetoner, gir Storm en følelse av balanse og harmoni. De elegante rutene tilfører en sofistikert touch som vil løfte ethvert soveromsinteriør. Hver detalj reflekterer Høies dedikasjon til kvalitet og design.

Unik flanellkomfort

Den unike flanellfølelsen som kjennetegner Storm, oppstår når den fine bomullsoverflaten børstes. Dette resulterer i et sengetøy som er utrolig mykt mot huden, ideelt for kjølige vinterkvelder og høstnetter. Den tosidige designen lar deg skifte mellom to forskjellige stiler, slik at soverommet alltid føles forfriskende.

Perfekt samspill

For å få mest mulig ut av Storm flanellsengesett, kombiner det med de luksuriøse hotellputene fra Høie. Tilfør en fluffy dundyne, og du har skapt en drømmende seng som lokker med kos og komfort.

Praktisk og holdbart

Storm sengetøy kommer med en glidelås i dynetrekket, som sikrer enkel fjerning og påføring. Ved vask er det viktig å følge Høies vedlikeholdsretningslinjer for å bevare sengetøyets kvalitet og levetid. Husk alltid å lukke glidelåsen før vask og vende sengetøyet med innsiden ut.

Varenummer: HØ950103205800

Mål

Farge
Kanel
Materiale
100% bomull
Stofftype
Flanell

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
140
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
1,45
kg
Totalvolum
0,004995
Kolli 1 - Lengde
37
cm
Kolli 1 - Bredde
27
cm
Kolli 1 - Høyde
5
cm
Kolli 1 - Volum
0,004995
Kolli 1 - Vekt
1,45
kg

Tilhørende varer

I denne serien