Wonderland Beds

Wonderland Note Kontinentalseng Med Sengegavl

Wonderland Note Kontinentalseng med Sengegavl: Din vei til fantastisk søvnkomfort! Ønsker du å forvandle dine netter til drømmeopplevelser? Wonderl...
Les mer
  • Produsert i Norge med 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd
  • Inkluderer Wonderland W200 Sengegavl med stilrent design
  • Justerbar hoftesone for tilpasset komfort

Wonderland Note Kontinentalseng med Sengegavl: Din vei til fantastisk søvnkomfort!

Ønsker du å forvandle dine netter til drømmeopplevelser? Wonderland Note Kontinentalseng med Sengegavl er nøkkelen til uovertruffen komfort og søvn av høyeste kvalitet. Denne norskproduserte sengen kombinerer presisjonshåndverk med innovative funksjoner for å gi deg den ultimate søvnopplevelsen. Les videre for å oppdage hvorfor Wonderland Note er den perfekte sengen for deg.

Premium kvalitet og 25 års garanti

Wonderland Note Kontinentalseng er stolt produsert i Norge og representerer en høyeste standard for kvalitet og komfort. Den inneholder to lag med pocketfjær med welun stopning som gir den perfekte balansen mellom støtte og mykhet. Sengen har en justerbar hoftesone som lar deg tilpasse liggestillingen nøyaktig etter dine behov. Wonderland er så trygge på kvaliteten at de tilbyr en bemerkelsesverdig 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd, noe som gir deg ro i sjelen i mange år fremover.

Tilpasset komfort for din kropp

Det som gjør Wonderland Note Kontinentalseng unik er dens evne til å tilpasse seg din individuelle kroppsform og liggestilling. Den justerbare hoftesonen i bunnen av sengen lar deg finjustere støtten for dine hofter, noe som gir en optimal liggekomfort. I tillegg har modellen en følsom skuldersone, som sikrer riktig avlastning for nakke, skulder og rygg. Madrassen kan også vendes, og den har lik fasthet på begge sider, noe som sikrer jevn slitasje og komfort året rundt.

Premium Hyperflex Overmadrass og stilig design

Wonderland Note Kontinentalseng inkluderer en Premium Hyperflex Overmadrass som gir ekstra komfort og støtte. Den er trukket i luksuriøst stoff Air 81 som føles mykt og behagelig mot huden. Madrassen har en fast og en medium side, slik at du kan velge den fastheten som passer deg best. Benene er stilige Cone Whitewash som gir sengen et moderne og elegant utseende.

Wonderland W200 Sengegavl: Fullfør Ditt Drømmesovemiljø

For å fullføre din drømmeseng, inkluderer vi en Wonderland W200 Sengegavl. Denne sengegavlen har et stilrent og moderne design som gir soverommet ditt en touch av eleganse. Den er enkel, tynn, og bygger lite på lengden av sengen, noe som gjør den ideell for mindre rom. Det avtagbare og vaskbare tekstilet gir alltid et rent og behagelig sovemiljø.

Bestill Wonderland Note Kontinentalseng med Sengegavl i dag!

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve den fantastiske komforten og kvaliteten til Wonderland Note Kontinentalseng med Sengegavl. Bestill din drømmeseng i dag og få den levert til ditt hjem. Ta det første skrittet mot en dypere og mer forfriskende natts søvn. Velg Wonderland for ditt søvnbehov.

Varenummer: PP1430020100

Mål

Farge
Air
Stofftype
Resirkulerbart tekstil i 100% Harmolan
Stoffnavn
Air 81
Antall ben
5
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
150
cm
Høyde
67
cm
Benhøyde
13
cm
Liggemål
150x200

Emballasjemål

Antall kolli
14
Antall kolli
Totalvekt
112
kg
Totalvolum
1,96066

Lignende produkter