Wonderland Beds

Wonderland Regulerbar seng 532

Wonderland regulerbarseng 532 gir deg en perfekt liggestilling enten du sover eller er våken.Du kan regulere fotende, rygg og nakke uavhengig av hver...
Les mer
  • 2 motorer gir trinnløs og rolig regulering
  • Vaskbart Tekstil
  • Made in Norway- 25års garanti*
Pris uten hodegavl
Wonderland regulerbarseng 532 gir deg en perfekt liggestilling enten du sover eller er våken.
Du kan regulere fotende, rygg og nakke uavhengig av hverandre, trinnløst og rolig. Finn den beste avlastningen for rygg, hofte og ben.

En regulerbar seng gjør det enklere å komme opp av senga om morgenen, og den er perfekt hvis du vil lese, hvile eller se på TV i sengen.
Ved å heve fotenden øker det blodsirkulasjonen og mildner trøtte og hvone ben. Det blir også enklere å roe ned og sovne om kvelden.

Det er mulig å lagre dine favorittposisjoner på den trådløse fjernkontrollen eller via din smarttelefon. Fjernkontrollen har tydelige og lettforståelige knapper.

Sengens to motorer gir trinnløs og rolig regulering med svært lavt støynivå. Lav høyde på motorer i sengens bunn gir god plass for enkel rengjøring under sengen.

Velger du en maestro vendbar madrass får du dobbel pocketfjæring med Exclusive Pocket som gir deg ekstra god trykkfordeling og komfort.

Alle Wonderland sine regulerbare senger har klembeskyttelse med automatisk stopp ved nedsenking, og fjernkontrollen har barnesikringslås.

Garanti:
Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt som er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd.

En ren seng gir deg bedre søvnkomfort. Støv og midd forekommer naturlig i vårt miljø og må fjernes med stell og vask. Derfor er tekstilene i en Wonderlandseng avtagbare og kan vaskes på 60°C. Delbare glidelås gir håndterbar vask.
Velg mellom en rekke moderne tekstiler i tidsriktige farger, og velg størrelse, ben og overmadrass.


Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en seng til deg eller kom og
Varenummer: WE14400303200053030

Mål

Farge
Rain 82
Stofftype
Resirkulerbart Harmolan-tekstil
Stoffnavn
Rain 82

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
90
cm

Emballasjemål

Antall kolli
4
Antall kolli
Totalvekt
90
kg
Totalvolum
1,12