Clyde Rammemadrass

Clyde Rammemadrass: Kvalitetssøvn på et nytt nivå! Clyde Rammemadrass representerer sammensmeltingen av komfort og design. Den tilbyr en optimal sove...
Les mer
  • Pocketfjærer for optimal ryggstøtte og trykkfordeling
  • Overmadrass med avtakbart trekk for økt hygiene og komfort
  • Ideell for studenter, førstegangskjøpere og gjesterom

Clyde Rammemadrass: Kvalitetssøvn på et nytt nivå!

Clyde Rammemadrass representerer sammensmeltingen av komfort og design. Den tilbyr en optimal soveopplevelse for alle som verdsetter kvalitet og støtte, samtidig som den passer til ethvert interiør med sitt elegante og tidløse utseende.

Pocketfjærer for maksimal komfort

Kjernen i Clyde rammemadrass består av pocketfjærer med medium fasthetsgrad. Disse fjærene gir ikke bare utmerket ryggstøtte, men sikrer også en jevn trykkfordeling over hele sengen. Dette betyr færre vendepunkter og en dypere, mer avslappende søvn.

Overmadrass for beskyttelse og ekstra liggekomfort

Med en 5 cm tykk overmadrass, får Clyde rammemadrass et ekstra lag med komfort. Denne overmadrassen er utstyrt med en kjerne av skumplast med fyllvatt, som gir en følelse av mykhet og støtte. Det avtakbare polyester trekket er ikke bare mykt mot huden, men det kan også renses, sikrer at sengen din holder seg frisk og hygienisk over tid.

Designet for alle livsfaser

Clyde rammemadrass er et ideelt valg, uansett hvor du er i livet. Enten du har kjøpt din første bolig, er student eller bare trenger en ekstra seng for gjester, er denne madrassen både praktisk og økonomisk. Den er trukket i slitesterkt stoff og står stødig på wengefargede ben, noe som gir den både holdbarhet og stil.

Kompletter din soveromsopplevelse

For dem som ønsker å ta soverommet til det neste nivået, tilbyr Clyde en matchende hodegavl og sengepall. Disse tilleggene transformerer ikke bare utseendet på soverommet ditt, men skaper også en mer sammenhengende og innbydende atmosfære.

Varenummer: RK1410040800767700

Mål

Farge
Grey
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Vins
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Wenge
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
90
cm
Benhøyde
23
cm
Liggemål
90x200

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
31
kg
Totalvolum
0,567021
Kolli 1 - Lengde
201
cm
Kolli 1 - Bredde
91
cm
Kolli 1 - Høyde
31
cm
Kolli 1 - Volum
0,567021
Kolli 1 - Vekt
31
kg