Wonderland Beds

Wonderland Premium Pulse Latex Overmadrass

En overmadrass viktigste funksjon er å arbeide sammen med pocketfjæren for å gi god trykkavlastning. Wonderland Premium Pulse Latex er produsert i en...
Les mer
  • Høy sovekomfort
  • Temperaturregulerende
  • Avtagbart og vaskbart trekk
En overmadrass viktigste funksjon er å arbeide sammen med pocketfjæren for å gi god trykkavlastning. Wonderland Premium Pulse Latex er produsert i en nyutviklet latex som sammen med trekket produsert i RapidDry gir svært god ventilasjon og følger kroppens kurver optimalt. Slitesterk og komfortabel
Pulse Latex er meget slitesterk og sikrer deg det beste soveklimaet og komforten. Overmadrassen har et strikket tekstil kalt RapidDry som er laget av en spesialutviklet hullfiber. Med et større luftvolum inne i fiberen, kan fukttransporten optimaliseres. RapidDry gir effektiv ventilasjon og rask fukttransportering slik at fukten kan fordampe umiddelbart. og gi deg en tørr og behagelig sovekomfort.

Naturlige materialer
Pulse Latex er en nyutviklet naturlig latex: Følger kroppens kurver optimalt, har svært god ventilasjon, meget slitesterk og sikrer deg det beste soveklima og komfort. I motsetning til andre latex varianter, trenger Pulse Latex minimalt med energi i fremstillingen. Produsert etter kravene til Øko-Tex.

Vaskbare tekstiler = Ren seng og god søvn
En ren seng gir deg bedre søvnkomfort. Støv og midd forekommer naturlig i vårt miljø og må fjernes med stell og vask. Derfor er tekstilene i en Wonderlandseng avtagbare og kan vaskes på 60°C. Delbare glidelås gir håndterbar vask.
Varenummer: WE1450021407

Mål

Farge
Hvit
Stofftype
Polyester, Polypropylen
Stoffnavn
White 50

Produktmål

Lengde
210
cm
Bredde
210
cm
Høyde
7
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
18
kg
Totalvolum
0,23625
Kolli 1 - Lengde
210
cm
Kolli 1 - Bredde
75
cm
Kolli 1 - Høyde
15
cm
Kolli 1 - Volum
0,23625
Kolli 1 - Vekt
18
kg