TEMPUR®

Tempur Pro Luxe SmartCool Overmadrass

TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ Overmadrass: Luksus møter høyteknologi! TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ Overmadrass er vår toppmodell med et 10 cm dypt lag m...
Les mer
  • Ekstra dypt 10 cm lag med TEMPUR®-materiale for topp komfort og støtte
  • Innovativ SmartCool™-teknologi som gir kjølig og komfortabel søvn
  • Tilpasser seg individuelt til din kropp for en ultimat søvnopplevelse

TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ Overmadrass: Luksus møter høyteknologi!

TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ Overmadrass er vår toppmodell med et 10 cm dypt lag med TEMPUR®-materiale for ultimat komfort og støtte. I tillegg til den luksuriøse følelsen og tilpasningsdyktige støtten, kommer denne overmadrassen med den innovative SmartCool™-teknologien. Dette gir et trekk som er lett å vaske, kjølig å ta på, og som absorberer overflødig varme for å holde deg frisk gjennom hele natten. Med TEMPUR Pro® Luxe SmartCool™ Overmadrass kan du nyte den luksuriøse komforten og våkne opp uthvilt hver morgen.

Les mer:

Hvordan ta vare på overmadrassen din
10 år produktgaranti
Les mer om TEMPUR®


TEMPUR Pro® Overmadrasser: For ultimat komfort og søvnkvalitet

Tempur seng design din egen seng

Finishen ligger i en god overmadrass. TEMPUR Pro® overmadrasser er designet for å gi deg den beste nattesøvnen, hver eneste natt. Med et valg mellom Pluss med 8 cm dybde og Luxe med 10 cm dybde, finnes det en TEMPUR Pro® overmadrass som passer til alle søvnpreferanser og behov. Enten du foretrekker en myk, medium eller fast følelse, kan du skreddersy din TEMPUR Pro® overmadrass til å gi deg den ultimate komforten du fortjener.

Valget er ditt

Med et bredt utvalg av alternativer, er TEMPUR Pro® overmadrasser designet for å tilpasse seg til dine unike behov og preferanser, og gir deg en usammenlignbar søvnopplevelse. Uansett hvilken modell du velger, kan du stole på at TEMPUR Pro® overmadrasser gir deg ultimat komfort, støtte og en ekte avslappende søvn.


Opplev kvalitetssøvn hver eneste natt med TEMPUR Pro® overmadrass

Tempur sengene kommer med et avtagbart trekk som kan vaskes

En god natts søvn starter med en ren og frisk seng. TEMPUR Pro® overmadrassen er ikke bare designet for å gi ultimat komfort og støtte, men også for å være lett å vedlikeholde. Her forklarer vi hvordan du kan holde din TEMPUR Pro® overmadrass i topp tilstand, natt etter natt.

Vaskbart trekk for enkelt renhold

Alle TEMPUR Pro® overmadrasser kommer med et vaskbart trekk. Dette betyr at du enkelt kan holde overmadrassen ren og frisk. Den luksuriøse følelsen av en ren seng er bare noen få enkle trinn unna. Alt du trenger å gjøre er å fjerne trekket og vaske det i maskinen. Ved å gjøre dette regelmessig, vil du sikre at overmadrassen din beholder sin fine tilstand natt etter natt.

Regelmessig vask for langvarig komfort

For å maksimere levetiden og komforten til TEMPUR Pro® overmadrassen, anbefales det å vaske trekket regelmessig. Dette bidrar til å holde den luksuriøse følelsen av overmadrassen intakt, og gir deg avslappende søvn hver natt. Husk at en ren overmadrass ikke bare er mer behagelig, men også bidrar til et bedre søvnmiljø ved å redusere allergener og bakterier. Start din reise mot bedre søvn med en ren og velholdt TEMPUR Pro® overmadrass i dag.


Kjøp tempurseng trygt med 10 års garanti

TEMPUR®- madrasser og overmadrasser til North- og Promise-sengesystemer har 10 år produktgaranti. Garantien gjelder materialdefekter som skyldes mangelfull eller dårlig utførelse, mangelfulle eller dårlige materialer, eller endringer som forårsaker en synlig permanent fordypning større enn 2 cm i TEMPUR®-materialet. For fullstendig oversikt over TEMPUR® garanti kan du se på TEMPUR®s egne hjemmesider. Du kan også laste ned TEMPUR® Promise Bruksanvisning og Garanti (April 2023) som dokument hos oss.

Ekte tempur materiale

TEMPUR®-materialet er unikt og uforlignelig i sin natur. Fra det øyeblikket du legger deg ned, oppleves det som ren fortryllelse, siden materialets celler øyeblikkelig tilpasser seg din kroppsform, vekt og temperatur, og formes presist etter alle dine konturer. Den dokumenterte trykkavlastningen sørger for at kroppen din får fullstendig komfort og støtte. Den kan også bidra til å minske bevegelse i søvne, ved å absorbere bevegelsene fra din partner, noe som reduserer sannsynligheten for å forstyrre hverandre. Måten TEMPUR®-materialet fungerer på er komplisert, men det den utretter er enkelt: den gir deg en virkelig avslappende søvn.


TEMPUR® Beds

Født av romforskning, ideell for søvn

TEMPUR® er det eneste merket av madrasser og puter som har blitt anerkjent av NASA og er sertifisert av Space Foundation. Det banebrytende TEMPUR®-materialet, som ligger i hjertet av hver madrass og pute som TEMPUR® produserer, ble utviklet med utgangspunkt i NASA-teknologi. På slutten av 1960-tallet skapte forskere hos NASA et revolusjonerende nytt materiale for bruk i romferger. Grunnleggerne av TEMPUR® oppdaget det unike potensialet i dette materialet, og de brukte flere år på å finpusse den opprinnelige NASA-oppfinnelsen til det vi nå kjenner som TEMPUR®-materialet, som ble brukt til å produsere verdens første viskoelastiske madrass og pute.

Dansk design

TEMPUR®-madrasser, overmadrasser og TEMPUR®-senger er alle produsert ved TEMPUR®s fabrikk i Danmark, et land med en lang og stolt tradisjon for nyskapende vitenskap og teknologi. Dansk design er også anerkjent og verdsatt over hele verden for sin særpregede kvalitet, med sine rene linjer som henter inspirasjon fra naturens enkelhet. Disse produktene reflekterer disse verdiene til det fulle, og tilbyr en perfekt balanse mellom form, funksjon og kvalitet.

Kvalitet i hvert enkelt element

TEMPUR® er dedikert til å produsere høykvalitetsprodukter som bidrar til å gi deg den best mulige natts søvn. Derfor er alle materialene som brukes i TEMPUR®-senger sertifisert i henhold til OEKO-TEX® Standard 100, samt godkjent av LGA, noe som garanterer at de oppfyller de strengeste kravene til helse, sikkerhet, miljø og teknologisk ekspertise. For en ro i sinnet, som varer.

Tempur merkevare senger
Varenummer: TM145008-k

Mål

Farge
Hvit/Blå

Produktmål

Høyde
10 cm

I denne serien