Svane

Svane Embrace LatexGel Overmadrass

For den ultimate følelsen av omsluttende komfort bør du velge vår beste overmadrass, Svane Embrace LatexGel. Innovative og bærekraftige materialer...
Les mer
  • Kjerne av Svanes LatexGel
  • Raskere nedkjøling og effektiv innsovning
  • Ren og hygienisk seng
For den ultimate følelsen av omsluttende komfort bør du velge vår beste overmadrass, Svane Embrace LatexGel.

Innovative og bærekraftige materialer Det innovative kjernematerialet LatexGel bidrar til raskere nedkjøling og effektiv innsovning. Overmadrassen har et tykt lag med CirrusFiber-stopning, som i tillegg til å gi deg komfort, også bidrar til god ventilasjon. Trekket inneholder det bærekraftige materialet Tencel®, som er laget av eukalyptus-trær. Tencel er et silkemykt og lett tekstil, som puster godt, og transporterer bort fuktighet fra huden.

Ren og hygienisk seng Svane Embrace puster godt, og leder fuktigheten bort fra kroppen og bidrar til en mer hygienisk seng samt forlenger selve madrassens levetid. Trekket er vaskbart på 60 grader.

Zip Top Alle Svane overmadrasser med bredde over 160cm kan fås med ZipTop som er to overmadrasser koblet sammen med glidelås. Lukker man glidelåsen halvveis er overmadrassen perfekt tilpasset våre regulerbare senger. Da kan man lett regulere sin del av sengen - uten å forstyrre en sovende partner.

Varenummer: EK1450041609

Mål

Farge
Hvit

Produktmål

Lengde
210
cm
Bredde
180
cm
Høyde
10
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
22
kg
Totalvolum
0,16
Kolli 1 - Lengde
100
cm
Kolli 1 - Bredde
40
cm
Kolli 1 - Høyde
40
cm
Kolli 1 - Volum
0,16
Kolli 1 - Vekt
22
kg