Hesnes Enkeltseng

Solid enkeltseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre area...
Les mer
  • Dekorativ hode-og fotgavl
  • Perfekt til hus og hytte
  • Norskprodusert
Prisen er uten sengebunn og madrass
Solid enkeltseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal. Du kan kjøpe denne som enkeltseng, vanlig køyeseng med like madrassmål i begge køyene, eller du kan kjøpe denne som familiekøye hvor nederste køye har en større bredde. Dette er et perfekt alternativ for barne- og gjesterom, så vel som til hytta.

Hesnes-serien kjennetegnes ved at den har stilren og klassisk utforming på hode- og fotgavl.
Den har en elegant og enkel buet form med parallelle innfreste spor, som gjør sengen dekorativ og fin.

Til alle sengene kan man kjøpe til sengeskuffer. Man kan velge en stor skuff, som også kan brukes som en ekstraseng, eller to små skuffer til oppbevaring.

industriTRE as
industriTRE as ble etablert i Grimstad på Sørlandet i 1992 og leverer rimelige og solide senger til hele Norge. De spesialiserer seg på klassiske senger og køyesenger med tilbehør som sengeskuffer, sengebunn, sengehester etc. produsert i solid furu. Dette er senger som passer perfekt til barnerom, gjesterom eller hytta.

Fleksible mål:
Du kan også spesialbestille senger etter ønskede mål. Hvis du ønsker en annen lengde enn 200cm på sengen, kan du justere dette mot et tillegg på 25% av prisen på sengen. Ønsker du å endre bredden utover standardmålene, kan også dette gjøres mot et fast kronetillegg i prisen avhengig av type seng og størrelse.

Standardbreddene fra industriTRE as er:
-75cm
-90cm
-120cm*
-150cm*
-180cm**

*For køyesenger er dette en standardbredde kun for nederste køye.
**Dette er ikke en standardbredde for køyesenger.

I tillegg til sengene kan også sengeskuffene bestilles på spesialmål.

Fargevalg:
industriTRE as har fire fargevalg som standard i sortimentet deres, men kan også levere sengene til deg i ønsket farge mot et fast tillegg i prisen. Alt du trenger å gjøre er å oppgi NCS-koden for den ønskede fargen ved bestilling, så males sengen med godkjent, vannbasert maling ved produksjon. Fritt fargevalg gjelder også for tilbehør.

industriTRE as har følgende fargevalg som standard i deres sortiment:
-Ubehandlet furu
-Hvitmalt
-Sortmalt
-Gråmalt.

Kontakt oss for spesial bestilling:
Hvis du ønsker spesialmål eller en annen farge på seng og tilbehør, kan du kontakte oss her eller besøke oss i butikken, så hjelper vi deg med å fikse den perfekte sengen for deg!


Varenummer: BV1310020201

Mål

Farge
Sort

Produktmål

Lengde
210
cm
Bredde
100
cm
Høyde
91
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
22
kg
Totalvolum
0,055825
Kolli 1 - Lengde
200
cm
Kolli 1 - Bredde
16
cm
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Volum
0,0384
Kolli 1 - Vekt
14
kg
Kolli 2 - Lengde
85
cm
Kolli 2 - Bredde
41
cm
Kolli 2 - Høyde
5
cm
Kolli 2 - Volum
0,017425
Kolli 2 - Vekt
8
kg