Varde Familieseng

Solid køyeseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal....
Les mer
  • Tilpasset moderne hytter
  • Kan brukes med høye madrasser
  • Norskprodusert
Prisen er uten sengebunn og madrass
Solid køyeseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal. Du kan kjøpe denne som vanlig køyeseng med like madrassmål i begge køyene, eller du kan kjøpe denne som familiekøye hvor nederste køye har en større bredde. Dette er et perfekt alternativ for barne- og gjesterom, så vel som til hytta.

Varde-serien er en oppgradert og solid køyeseng med rette linjer. Denne serien er tilpasset moderne hytter og kan leveres som vegghengt seng.Det vil si at det er kun front og eventuelt en side som blir synlig. Sengen leveres med list på vegg til sengebunn. Ved å velge en vegghengt seng, sparer man minimum 5cm i bredde ut i rommet, samt gulvplass.
Dette er et flott plassbesparende alternativ.

Varde-serien er også beregnet for tykkere madrasser, slik at du kan velge en solid og god madrass med god liggekomfort på hytta. Vi bruker vanligvis 17cm madrass + 5cm overmadrass til denne serien. Den tåler nok enda 5-6cm uten problemer.

Fargevalg:
industriTRE as har fire fargevalg som standard i sortimentet deres, men kan også levere sengene til deg i ønsket farge mot et fast tillegg i prisen. Alt du trenger å gjøre er å oppgi NCS-koden for den ønskede fargen ved bestilling, så males sengen med godkjent, vannbasert maling ved produksjon. Pristillegget er for øyeblikket på kr. 815,- uansett seng og størrelse, og tillegget legges på prisen for de malte variantene av den aktuelle sengen (ikke prisen for ubehandlet furu). Fritt fargevalg gjelder også for tilbehør.

industriTRE as har følgende fargevalg som standard i deres sortiment:
-Ubehandlet furu
-Hvitmalt
-Sortmalt
-Gråmalt

Varden-serien leveres mye i beiset utførelse og prisen for to strøk beis er den samme som for malt utførelse.
Det er fire beis farger tilgjengelig:
-Sort
-Drivved
-Shabby
-Brun

industriTRE as
industriTRE as ble etablert i Grimstad på Sørlandet i 1992 og leverer rimelige og solide senger til hele Norge. De spesialiserer seg på klassiske senger og køyesenger med tilbehør som sengeskuffer, sengebunn, sengehester etc. produsert i solid furu. Dette er senger som passer perfekt til barnerom, gjesterom eller hytta.

Fleksible mål:
Du kan også spesialbestille senger etter ønskede mål. Hvis du ønsker en annen lengde enn 200cm på sengen, kan du justere dette mot et tillegg på 25% av prisen på sengen. Ønsker du å endre bredden utover standardmålene, kan også dette gjøres mot et fast kronetillegg i prisen avhengig av type seng og størrelse.Kontakt oss for spesial bestilling:

Ta kontakt med Kundeservice Hvis du ønsker spesialmål eller en annen farge på seng og tilbehør eller kom og besøk oss i
Varenummer: BV1330100510

Mål

Farge
Drivved(Beis)

Produktmål

Lengde
210 cm
Bredde
160 cm
Høyde
170 cm

Emballasjemål

Antall kolli
5
Totalvekt
62 kg
Totalvolum
0,15408 m³
Kolli 1 - Lengde
200 cm
Kolli 1 - Bredde
19 cm
Kolli 1 - Høyde
16 cm
Kolli 1 - Volum
0,0608 m³
Kolli 1 - Vekt
18 kg
Kolli 2 - Lengde
173 cm
Kolli 2 - Bredde
13 cm
Kolli 2 - Høyde
12 cm
Kolli 2 - Volum
0,026988 m³
Kolli 2 - Vekt
16 kg
Kolli 3 - Lengde
100 cm
Kolli 3 - Bredde
37 cm
Kolli 3 - Høyde
7 cm
Kolli 3 - Volum
0,0259 m³
Kolli 3 - Vekt
8 kg
Kolli 4 - Lengde
90 cm
Kolli 4 - Bredde
65 cm
Kolli 4 - Høyde
6 cm
Kolli 4 - Volum
0,0351 m³
Kolli 4 - Vekt
9 kg
Kolli 5 - Lengde
147 cm
Kolli 5 - Bredde
6 cm
Kolli 5 - Høyde
6 cm
Kolli 5 - Volum
0,005292 m³
Kolli 5 - Vekt
11 kg