Holmestrand Familieseng

Solid køyeseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal....
Les mer
  • Plassbesparende
  • Plassbesparende
  • Perfekt til barnerom og hytter
Prisen er uten sengebunn og madrass
Solid køyeseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal. Du kan kjøpe denne som enkeltseng, vanlig køyeseng med like madrassmål i begge køyene, eller du kan kjøpe denne som familiekøye hvor nederste køye har en større bredde. Dette er et perfekt alternativ for barne- og gjesterom, så vel som til hytta.

Holmestrand-serien kjennetegnes ved at den har stilren og enkel utforming.
Hode- og fotgavl er to parallelle planker som horisontalt.

Stige og sengehest bestemmer du selv om du ønsker til høyre eller venstre ved montering.
Vi anbefaler maks 13cm høy madrass i sengen oppe, på grunn av sengehesten, mens nede kan man bruke en tykkere madrass. Vi anbefaler ofte en 13cm madrass + 5cm overmadrass.

Til alle sengene kan man kjøpe til sengeskuffer. Man kan velge en stor skuff, som også kan brukes som en ekstraseng, eller to små skuffer til oppbevaring.

industriTRE as
industriTRE as ble etablert i Grimstad på sørlandet i 1992 og leverer rimelige og solide senger til hele Norge. De spesialiserer seg på klassiske senger og køyesenger med tilbehør som sengeskuffer, sengebunn, sengehester etc. produsert i solid furu. Dette er senger som passer perfekt til barnerom, gjesterom eller hytta.

I tillegg til standardmål, kan sengene og sengeskuffene bestilles på spesialmål.

Fargevalg:
industriTRE as har fire fargevalg som standard i sortimentet deres, men kan også levere sengene til deg i ønsket farge mot et fast tillegg i prisen. Alt du trenger å gjøre er å oppgi NCS-koden for den ønskede fargen ved bestilling, så males sengen med godkjent, vannbasert maling ved produksjon. Pristillegget er for øyeblikket på kr. 815,- uansett seng og størrelse, og tillegget legges på prisen for de malte variantene av den aktuelle sengen (ikke prisen for ubehandlet furu). Fritt fargevalg gjelder også for tilbehør.

industriTRE as har følgende fargevalg som standard i deres sortiment:
-Ubehandlet furu
-Hvitmalt
-Sortmalt
-Gråmalt

Beis:
-Brun
-Drivved
-Sort
-Shabby

Ta kontakt med Kundeservice Hvis du ønsker spesialmål eller en annen farge på seng og tilbehør eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: BV1330040107

Mål

Farge
Hvit

Produktmål

Lengde
210 cm
Bredde
130 cm
Høyde
158 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Totalvekt
45 kg
Totalvolum
0,122952 m³
Kolli 1 - Lengde
200 cm
Kolli 1 - Bredde
29 cm
Kolli 1 - Høyde
12 cm
Kolli 1 - Volum
0,0696 m³
Kolli 1 - Vekt
20 kg
Kolli 2 - Lengde
117 cm
Kolli 2 - Bredde
24 cm
Kolli 2 - Høyde
19 cm
Kolli 2 - Volum
0,053352 m³
Kolli 2 - Vekt
25 kg