Hesnes Familieseng

Solid køyeseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal....
Les mer
  • Dekorativ hode-og fotgavl
  • Dekorativ hode-og fotgavl
  • Perfekt til hus og hytte
Prisen er uten sengebunn og madrass
Solid køyeseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal. Du kan kjøpe denne som enkeltseng, vanlig køyeseng med like madrassmål i begge køyene, eller du kan kjøpe denne som familiekøye hvor nederste køye har en større bredde. Dette er et perfekt alternativ for barne- og gjesterom, så vel som til hytta.

Hesnes-serien kjennetegnes ved at den har stilren og klassisk utforming på hode- og fotgavl.
Den har en elegant og enkel buet form med parallelle innfreste spor, som gjør sengen dekorativ og fin.

Stige og sengehest bestemmer du selv om du ønsker til høyre eller venstre ved montering.
Vi anbefaler maks 13cm høy madrass i sengen oppe, på grunn av sengehesten, mens nede kan man bruke en tykkere madrass. Vi anbefaler ofte en 13cm madrass + 5cm overmadrass.

Til alle sengene kan man kjøpe til sengeskuffer. Man kan velge en stor skuff, som også kan brukes som en ekstraseng, eller to små skuffer til oppbevaring.

industriTRE as
industriTRE as ble etablert i Grimstad på Sørlandet i 1992 og leverer rimelige og solide senger til hele Norge. De spesialiserer seg på klassiske senger og køyesenger med tilbehør som sengeskuffer, sengebunn, sengehester etc. produsert i solid furu. Dette er senger som passer perfekt til barnerom, gjesterom eller hytta.

Fleksible mål:
Du kan også spesialbestille senger etter ønskede mål. Hvis du ønsker en annen lengde enn 200cm på sengen, kan du justere dette mot et tillegg på 25% av prisen på sengen. Ønsker du å endre bredden utover standardmålene, kan også dette gjøres mot et fast kronetillegg i prisen avhengig av type seng og størrelse.

Standardbreddene fra industriTRE as er:
-75cm
-90cm
-120cm*
-150cm*
-180cm**

*For køyesenger er dette en standardbredde kun for nederste køye.
**Dette er ikke en standardbredde for køyesenger.

I tillegg til sengene kan også sengeskuffene bestilles på spesialmål.

Fargevalg:
industriTRE as har fire fargevalg som standard i sortimentet deres, men kan også levere sengene til deg i ønsket farge mot et fast tillegg i prisen. Alt du trenger å gjøre er å oppgi NCS-koden for den ønskede fargen ved bestilling, så males sengen med godkjent, vannbasert maling ved produksjon. Pristillegget er for øyeblikket på kr. 815,- uansett seng og størrelse, og tillegget legges på prisen for de malte variantene av den aktuelle sengen (ikke prisen for ubehandlet furu). Fritt fargevalg gjelder også for tilbehør.

industriTRE as har følgende fargevalg som standard i deres sortiment:
-Ubehandlet furu
-Hvitmalt
-Sortmalt
-Gråmalt.

Kontakt oss for spesial
Varenummer: BV1330060307

Mål

Farge
Grå

Produktmål

Lengde
210 cm
Bredde
130 cm
Høyde
158 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
45 kg
Totalvolum
0,15033 m³
Kolli 1 - Lengde
200 cm
Kolli 1 - Bredde
29 cm
Kolli 1 - Høyde
12 cm
Kolli 1 - Volum
0,0696 m³
Kolli 1 - Vekt
20 kg
Kolli 2 - Lengde
117 cm
Kolli 2 - Bredde
46 cm
Kolli 2 - Høyde
15 cm
Kolli 2 - Volum
0,08073 m³
Kolli 2 - Vekt
25 kg