Rave Walton Sengegavl

Rave Wolton Sengegavl - Tidløs eleganse til din dobbeltseng! Rave Wolton Sengegavl er det perfekte tilbehøret for å løfte din dobbeltseng til nye est...
Les mer
  • Moderne og tidløst nordisk design
  • Flott tilbehør til din dobbeltseng
  • Gir soverommet en innbydende og luksuriøs følelse

Rave Wolton Sengegavl - Tidløs eleganse til din dobbeltseng!

Rave Wolton Sengegavl er det perfekte tilbehøret for å løfte din dobbeltseng til nye estetiske høyder. Med sitt moderne og tidløse nordiske design gir denne sengegavlen soverommet ditt en innbydende og luksuriøs følelse. Den ekstra bredden og fleksibiliteten gjør den til et flott valg for å ramme inn din seng med stil.

Elegant og tidsløs

Rave Wolton Sengegavl er et mesterverk av tidløs eleganse. Den har et stramt og enkelt uttrykk som passer perfekt inn i de fleste interiørstiler. Uansett om du har en moderne eller mer klassisk innredning, vil denne sengegavlen harmonisere perfekt med din dobbeltseng.

Innbydende atmosfære

Med Rave Wolton Sengegavl skaper du en innbydende atmosfære på soverommet ditt. Den ekstra bredden gjør at gavlen stikker litt utenfor sengen, og dette gir en nydelig innramming som gir soverommet en luksuriøs følelse. Det er som å ha en elegant kunstverk bak sengen din.

Fleksibel sengegavl

Denne sengegavlen kan settes løst bak sengen og står på separate ben. Dette gjør den kompatibel med hvilken som helst dobbeltseng. Du kan bruke din kreativitet for å finne den perfekte kombinasjonen som passer din personlige stil og preferanser. I tillegg tilbys Rave Wolton Sengegavl i et bredt utvalg av farger og tre bredder, slik at du kan tilpasse den nøyaktig til din seng.

Gjør soverommet ditt til et mesterverk av design med Rave Wolton Sengegavl. Opplev tidløs eleganse og innbydende luksus hver kveld.

Varenummer: RK13501273010179

Mål

Farge
Fame Beige
Stoffnavn
Fame
Antall ben
2
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
188
cm
Dybde
10
cm
Høyde
118
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
21
kg
Totalvolum
0,27216
Kolli 1 - Lengde
189
cm
Kolli 1 - Bredde
120
cm
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Volum
0,27216
Kolli 1 - Vekt
21
kg

Vedlikeholdsprodukter