Høie

Høie Downfeel Hodepute

Høie DownFeel hodepute er fylt med en spesiell revolusjonerende microfiber som er lett og myk som ren dun, og utviklet for å oppnå maksimal sovekomfor...
Les mer
  • Fylt med dunlignende polyester microfiber
  • Produsert i Norge
  • Øko-Tex standard 100 sertifiert
Vask og vedlikehold: Kan vaskes på 60 grader i vaskemaskin. Benytt kun 2/3 av normal doserimg ullvaskemiddel uten enzymer.<br><br>Må tørkes i trommel på høyeste temperatur, og ristes opp av og til under tørkeprosessen.
Høie DownFeel hodepute er fylt med en spesiell revolusjonerende microfiber som er lett og myk som ren dun, og utviklet for å oppnå maksimal sovekomfort. Den former seg perfekt etter hode og nakke, og har trekk i Aloe Vera-behandlet 100% bomullstwill med brodert Høie logo på. Puten finnes i to ulike høyder avhengig av fyllmengde.

Dette produktet er produsert ved Høies fabrikk i Norge.

Høie DownFeel-produkter er fylt med en dunlignende polyesterfiber - spesielt utviklet for å oppnå maksimal sovekomfort. Fiberen er lett og myk som ren dun, og former seg perfekt etter hode og kropp.

Dette produktet er levert med Aloe Vera-behandlet trekk - noe som gir en følelse av ekstra komfort og velvære, også etter vask.
Varenummer: HØ952112

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Bomull, Polyester
Stofftype
Bomull, Polyester

Produktmål

Lengde
70 cm
Bredde
50 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
1,3 kg
Totalvolum
0,06307 m³
Kolli 1 - Lengde
70 cm
Kolli 1 - Bredde
53 cm
Kolli 1 - Høyde
17 cm
Kolli 1 - Volum
0,06307 m³
Kolli 1 - Vekt
1,3 kg