Guardian Edeltreolje

Guardian Edeltreolje: Gjenoppliv dine treverksmøbler! Vi alle setter pris på skjønnheten og holdbarheten av treverksmøbler. Over tid kan imidlertid d...
Les mer
  • Spesielt utviklet for hardt treverk som eik, teak og merbau
  • Terpentinfri formulering basert på de reneste oljer
  • Langvarig beskyttelse og enkel påføring

Guardian Edeltreolje: Gjenoppliv dine treverksmøbler!

Vi alle setter pris på skjønnheten og holdbarheten av treverksmøbler. Over tid kan imidlertid disse møblene miste sin glans og fuktighet. Guardian Edeltreolje er svaret på dette problemet - en spesialdesignet løsning for vedlikehold av dine mest dyrebare treverksmøbler.

Fremragende vedlikehold for hardt treverk

Uansett om det er bøk, ask, eik, teak, merbau eller andre harde treverksmøbler du har i ditt hjem, er Guardian Edeltreolje ideell for vedlikehold. Denne kvalitetsoljen gir næring til treet, forhindrer udtørring og bevarer møblenes naturlige skjønnhet og integritet.

Rene ingredienser for optimal pleie

Basert på de fineste og reneste oljene, og uten bruk av terpentin, sikrer Guardian Edeltreolje en skånsom og effektiv behandling. Oljen gir ikke bare treet nødvendig fuktighet, men fungerer også som en vannavvisende barriere, beskytter mot værforhold og hverdagslige søl.

Garanti for et sunt innendørsmiljø

Guardian Edeltreolje er ikke bare effektiv, men også trygg. Produktet er stolt testet av Teknologisk Institut i Danmark og har fått tildelt "Indeklimamærket". Dette sikrer at oljen ikke bare ivaretar treverket, men også innendørsmiljøet, gjør den til et trygt valg for alle hjem.

Enkel anvendelse for langvarig beskyttelse

Med riktig bruk av Guardian Edeltreolje, kan dine treverksmøbler vare i generasjoner. Regelmessig påføring vil sikre at møblene dine ser bra ut og fungerer optimalt, beskyttet mot ytre påvirkninger og tidens tann.

Gå for det beste innen vedlikehold av treverksmøbler

Guardian Edeltreolje representerer det beste innen vedlikehold av treverksmøbler. Med sin rene formulering og godkjenningen fra Teknologisk Institut, er det ingen overraskelse at så mange velger denne oljen for å bevare og beskytte deres mest dyrebare møbler.

Varenummer: GU974001634

Mål

Farge
Klar

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
0,59 kg
Totalvolum
0,001078 m³
Kolli 1 - Lengde
22 cm
Kolli 1 - Bredde
7 cm
Kolli 1 - Høyde
7 cm
Kolli 1 - Volum
0,001078 m³
Kolli 1 - Vekt
0,59 kg

Nedlasting