Brafab

Brafab Treolje

Oppdag magien med Brafab Treolje for dine utemøbler! Gi dine treutemøbler lengre liv og en vakker glød med Brafab Treolje. Denne høykvalitets treoljen...
Les mer
  • God vannavvising
  • Motvirker sprekkdannelser
  • Gir en gyllen farge til møbelet

Oppdag magien med Brafab Treolje for dine utemøbler!

Gi dine treutemøbler lengre liv og en vakker glød med Brafab Treolje. Denne høykvalitets treoljen er nøye utviklet for å beskytte og bevare treverket, gi det en gyllen farge, og sikre at møblene dine står imot vær og vind gjennom sesongene.

Unike egenskaper for maksimal beskyttelse

Brafab Treolje er mer enn bare en olje; det er en investering i dine møblers levetid og skjønnhet. Med sin imponerende vannavvisende evne, motstandsdyktighet mot sprekkdannelser, og evne til å forhindre mugg, er denne oljen essensiell for alle som ønsker å ta vare på sine utemøbler av tre.

Enkel og effektiv påføring

Påføring av Brafab Treolje er enkel og brukervennlig. Den kan påføres med pensel, svamp, eller en lofri klut, og dens dype penetrasjon sikrer langvarig beskyttelse og en vakker, gyllen finish. Husk å behandle brukte kluter og svamper som brennbart materiale, siden de kan være selvantennende.

Bærekraftig skjønnhet

Ved å velge Brafab Treolje, velger du ikke bare en olje som beskytter og forskjønner – du velger også en bærekraftig løsning. Den høye tørrstoffinnholdet på 42Vol% i oljen betyr at du får en effektiv behandling som varer, uten å ofre miljøet.

Varenummer: BF109900

Produktmål

Bredde
11
cm
Dybde
11
cm
Høyde
15
cm
Volum
1

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
5
kg
Totalvolum
0,00891
Kolli 1 - Lengde
54
cm
Kolli 1 - Bredde
11
cm
Kolli 1 - Høyde
15
cm
Kolli 1 - Volum
0,00891
Kolli 1 - Vekt
5
kg