Guardian Filtputer

Guardian Filtputer: Optimal beskyttelse for hjemmet! Hvert hjørne av hjemmet ditt forteller en historie, og de vakre gulvene og møblene er ingen unnt...
Les mer
  • Forebygger riper og merker
  • Sterk selvklebende bakside
  • Allsidige størrelser og farger

Guardian Filtputer: Optimal beskyttelse for hjemmet!

Hvert hjørne av hjemmet ditt forteller en historie, og de vakre gulvene og møblene er ingen unntakelse. Med Guardian Filtputer kan du være trygg på at disse historiene forblir intakte uten spor av unødvendig slitasje eller skade.

Universell bruk og lett tilpasning

Guardian Filtputer er allsidige og tilgjengelige i både hvit og brun farge. Med forskjellige størrelser, både runde og firkantede, er de egnet for enhver type møbel eller gjenstand i hjemmet. Og hvis standardstørrelsene ikke passer perfekt? Ingen problem! Filtputene kan enkelt klippes til ønsket form og størrelse.

Uerstattelig beskyttelse

Selv de mest robuste gulvflater kan få skader fra møbler som flyttes regelmessig. Guardian Filtputer gir den nødvendige beskyttelsen, spesielt for myke tregulv som er mest utsatt. De demper presset og forhindrer skader, merker og riper på overflatene.

Selvklebende og holdbare

Ikke noe mer rot eller komplikasjoner med montering. Disse filtputene har en sterk selvklebende bakside som sikrer at de forblir på plass. Samtidig gir de lange perioder med beskyttelse og kan enkelt byttes ut ved behov.

Et "Must-Have" for alle hjem

Enten det er et nyinnkjøpt spisebord, den gamle arvede stolen eller den sjarmerende keramikkpotten, Guardian Filtputer sørger for at de forblir like vakre som de alltid har vært. Husk å vurdere ditt gulv og møbel sammen og bytte ut beskyttelsen etter behov.

Invester i beskyttelse nå

Med Guardian Filtputer i hjemmet ditt kan du nyte øyeblikkene uten bekymring. Fra den enkle installasjonen til den solide beskyttelsen, er dette produktet den ultimate løsningen for ethvert hjem. Invester i beskyttelsen som teller, og bevare skjønnheten i hjemmet ditt for generasjoner.

Varenummer: GU97400010120

Mål

Farge
Hvit

Produktmål

Lengde
10
cm
Bredde
10
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,044
kg
Totalvolum
0,001008
Kolli 1 - Lengde
18
cm
Kolli 1 - Bredde
14
cm
Kolli 1 - Høyde
4
cm
Kolli 1 - Volum
0,001008
Kolli 1 - Vekt
0,044
kg