Guardian Duppsko Til Stålrør

Guardian Duppsko Til Stålrør: Beskyttelse og stil i én løsning! Å beskytte gulvet mot riper og merker fra møbler er avgjørende for å bevare hjemmets ...
Les mer
  • Designet spesifikt for tynne stålrør
  • Enkel montering uten bruk av verktøy
  • Flere størrelser for perfekt passform

Guardian Duppsko Til Stålrør: Beskyttelse og stil i én løsning!

Å beskytte gulvet mot riper og merker fra møbler er avgjørende for å bevare hjemmets estetikk. Med Guardian Duppsko til stålrør kan du kombinere funksjonalitet med elegant design for optimal gulvbeskyttelse.

Skapt for tynne stålrør

Guardian Duppsko er spesielt designet for spisestoler med tynne ben i stål. Disse stolene, mens stilige, kan ofte føre til uønskede riper og merker på gulvflater. Men med riktig beskyttelse, som Guardian Duppsko, blir dette en bekymring fra fortiden.

Enkel montering uten verktøy

Ingen behov for komplekse verktøy eller kompliserte instruksjoner. Våre duppsko er laget for å feste enkelt til stolbenet, forutsatt at du velger riktig størrelse. Og med fire størrelser å velge mellom - 10, 12, 14, og 16 mm - finner du raskt den perfekte passformen.

Forbedret gulvbeskyttelse med tilleggsalternativer

Selv om Guardian Duppsko tilbyr utmerket beskyttelse alene, for de som ønsker ekstra sikkerhet, kan en myk møbelknott legges til for enda bedre beskyttelse. Dette sikrer at gulvet ditt forblir i topp stand, selv under tung bruk.

Langvarig og holdbar

Våre duppsko er laget for å tåle daglig slitasje. Men det er alltid viktig å vurdere både gulvet og møbelet sammen for å sørge for at beskyttelsen er på sitt beste. Hvis du merker tegn på slitasje, er det enkelt å bytte ut duppskoen, noe som sikrer at gulvet ditt forblir beskyttet.

Investere i kvalitet med Guardian

Med Guardian Duppsko til stålrør får du både stil og funksjonalitet. Ikke kompromisser på gulvets integritet. Investere i kvalitet, investere i Guardian.

Varenummer: GU97400060002

Mål

Farge
Sort

Produktmål

Diameter
1,2
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,036
kg
Totalvolum
0,000378
Kolli 1 - Lengde
18
cm
Kolli 1 - Bredde
7
cm
Kolli 1 - Høyde
3
cm
Kolli 1 - Volum
0,000378
Kolli 1 - Vekt
0,036
kg