Guardian Clipsko Med Filt

Guardian Clipsko Med Filt: Enestående gulvbeskyttelse for ditt hjem! I et hjem der komfort og estetikk går hånd i hånd, er det essensielt å bevare gu...
Les mer
  • Tilpasset stoler med tynne stålben
  • Verktøyfri enkel montering
  • To størrelser for optimal passform

Guardian Clipsko Med Filt: Enestående gulvbeskyttelse for ditt hjem!

I et hjem der komfort og estetikk går hånd i hånd, er det essensielt å bevare gulvets skjønnhet og integritet. Med Guardian Clipsko med Filt, kan du være trygg på at hvert steg i hjemmet ditt er skånsomt, både for møbler og gulv.

Perfekt til stoler med tynne stålben

Er du eier av stoler med tynne stålben som går langs bakken? Da er Guardian Clipsko din ideelle partner. Disse clipskoene er nøye utformet for å passe perfekt på slike ben, og gir dem en myk, skånsom base.

Ingen verktøy nødvendig

Takket være det innovative designet, krever monteringen av disse clipskoene null verktøy. Velg riktig størrelse, enten ø 10 – 12 mm eller ø 14 – 16 mm, og klipsen fester seg enkelt og sikkert til stolbenet.

Maksimal gulvbeskyttelse

Guardian Clipsko med Filt er ikke bare praktiske; de er også din førstelinjeforsvar mot potensielle riper og merker som kan oppstå fra stoler som flyttes rundt. Med denne beskyttelsen, blir hvert steg, hver bevegelse, en bekymringsfri opplevelse.

Varig løsning

Selv om disse clipskoene er robuste og laget for å vare, er det viktig å regelmessig vurdere deres tilstand samt tilstanden til ditt gulv og møbler. Bytt ut clipskoen ved tegn på slitasje for å sikre kontinuerlig beskyttelse.

Bestill dine Clipsko nå

Gi hjemmet ditt den beskyttelsen det fortjener med Guardian Clipsko med Filt. En liten investering for langvarig skjønnhet og komfort. Bestill dine nå og nyt et merkefritt og stilig hjem.

Varenummer: GU97400070017

Mål

Farge
Sort

Produktmål

Diameter
1,2
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,055
kg
Totalvolum
0,000378
Kolli 1 - Lengde
18
cm
Kolli 1 - Bredde
7
cm
Kolli 1 - Høyde
3
cm
Kolli 1 - Volum
0,000378
Kolli 1 - Vekt
0,055
kg