Manis-h Huxie Barneseng

Huxie Barneseng med Sengehest fra Manis-h - Trygg og komfortabel søvn i en sikker barneseng! Huxie Barneseng med Sengehest fra den danske leverandøren...
Les mer
  • Made in Denmark
  • God kvalitet, Mange muligheter
  • Testet og Godkjent hos Dansk Teknologisk Institutt
Inkludert Sengebunn

Huxie Barneseng med Sengehest fra Manis-h - Trygg og komfortabel søvn i en sikker barneseng!

Huxie Barneseng med Sengehest fra den danske leverandøren Manis-h er den perfekte overgangen fra babyseng til juniorseng. Denne barnesengen er designet med tanke på sikkerhet og komfort, og gir barnet ditt en trygg og god natts søvn. Med sengehest rundt hele sengen, bortsett fra en liten åpning, er barnet beskyttet mot å falle ut, samtidig som det enkelt kan komme seg inn og ut av sengen uten hjelp.

Høy kvalitet og dansk håndverk

Manis-h er kjent for sitt fokus på kvalitet, og Huxie Barneseng er intet unntak. Laget i Danmark, er denne sengen testet og godkjent av Dansk Teknologisk Institutt, og oppfyller alle krav til materialer, sikkerhet og avstander. Sengebeina er laget av massivt bøketre, mens sengesidene er i solid 19mm MDF, malt med miljøvennlig og uskadelig hvit maling. Dette sikrer en robust og holdbar seng som varer i mange år.

Fleksible størrelser og ekstra oppbevaring

Huxie Barneseng kommer i to størrelser: juniorseng på 70x160 cm og standardseng på 90x200 cm. Dette gir deg muligheten til å velge den størrelsen som passer best for ditt barn og rommet. I tillegg tilbyr Huxie-serien praktiske sengeskuffer som gir ekstra oppbevaringsplass under sengen. Dette er en ideell løsning for å holde barnets rom ryddig og organisert.

Miljøvennlig og sikker

Alle materialene som brukes i Huxie Barneseng er nøye utvalgt for å sikre både sikkerhet og miljøvennlighet. Sengen er malt med vannbasert maling som ikke inneholder skadelige kjemikalier. De bærende delene er laget av massivt bøketre, noe som gir ekstra styrke og stabilitet. Sengen er testet og godkjent til 100 kg statisk trykk ved en diameter på 30 cm, hvilket svarer til at du står på et ben direkte på lamellbunnen. Derfor kan sengene også tåle et vesentlig større trykk, når du fordeler vekten. Det betyr at barn og voksne kan nyte en hyggelig godnatt-historie sammen i sengen.

Bestill Huxie Barneseng i dag

Gi barnet ditt en trygg og komfortabel søvn med Huxie Barneseng fra Manis-h. Bestill i dag og opplev den høye kvaliteten og det stilige designet som denne sengen tilbyr. Kontakt vår kundeservice for mer informasjon, eller besøk oss i butikken!

Varenummer: MA1340340425

Mål

Farge
Hvit med Hvit Sengehest
Materiale
Bøk, MDF
Antall ben
4
Materiale ben
Bøk
Benfarge
Hvit
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
166
cm
Bredde
75
cm
Høyde
65
cm
Liggemål
70x160

Emballasjemål

Antall kolli
4
Antall kolli
Totalvekt
32
kg
Totalvolum
0,048124
Kolli 1 - Lengde
163
cm
Kolli 1 - Bredde
25
cm
Kolli 1 - Høyde
9
cm
Kolli 1 - Volum
0,036675
Kolli 1 - Vekt
23
kg
Kolli 2 - Lengde
61
cm
Kolli 2 - Bredde
10
cm
Kolli 2 - Høyde
5
cm
Kolli 2 - Volum
0,00305
Kolli 2 - Vekt
4
kg
Kolli 3 - Lengde
113
cm
Kolli 3 - Bredde
21
cm
Kolli 3 - Høyde
3
cm
Kolli 3 - Volum
0,007119
Kolli 3 - Vekt
4
kg
Kolli 4 - Lengde
40
cm
Kolli 4 - Bredde
8
cm
Kolli 4 - Høyde
4
cm
Kolli 4 - Volum
0,00128
Kolli 4 - Vekt
1
kg

Tilhørende varer

I denne serien