Kundeklubb

Hva er A-Møbler +?

A-Møbler + er kundeklubben for deg som elsker møbler og interiør. Som medlem vil tjene bonuspoeng på alle dine kjøp, få10 dagers prisløfte og nyttige tips om dine møbler. Å være medlem er helt gratis og du kan når som helst melde deg av.


Dine fordeler


• Bonuspoeng

Hos A-Møbler får du bonus hver gang du handler, så lenge du registrerer kjøpet på ditt medlemskap.
Ved kjøp av bestillingsvarer vil du først få bonuspoengene tilgjengelig ca 14 dager fra den dato du henter/får varen utlevert. Det vil også være andre måter å tjene ekstra bonus på. Dette kommuniserer vi i våre nyhetsbrev til deg.

Les mer om bonuspoengene - Klikk her

 

• 10 dagers prisløfte

Vi ønsker alltid å være det rimeligste alternativet og som medlem har du 10 dagers prisløfte.
Har du funnet samme vare billigere et annet sted etter at du har kjøpt den, får du et gavekort pålydende mellomlegget tilbake.

Les mer om prisløfte -Klikk her

 

• Tips inspirasjon og ideer

Er du typen som faller for en røff og industriell stil, eller liker du best lyst treverk i nordisk stil?
Våre møbelkonsulenter sender deg nyttige tips og inspirerende arbeid.

Bli medlem i dag - Klikk her


Bli medlem av kundekluben

Meld deg i dag og få alle fordelen. Å være medlem er helt gratis og du kan når som helst melde deg av.


Du kan melde deg inn i Kundeklubben A-Møbler+ i vårt møbelhus på Alnabru eller på vår hjemmeside. Det er ingen kostnad å for å bli medlem og du vil umiddelbart kunne bruke medlemsfordelene. Dette gjelder både i butikk og på nett. Medlemskapet er personlig og kan sies opp når som helst. Vi må ha ditt mobilnummer/epost og navn som minimum for å kunne opprette en profil.

Bonuspoeng

Hvordan tjener jeg bonuspoeng hos A-Møbler?

Hos A-Møbler får du bonus hver gang du handler, så lenge du registrerer kjøpet på ditt medlemskap. Ved kjøp av bestillingsvarer vil du først få bonuspoengene tilgjengelig ca 14 dager fra den dato du henter/får varen utlevert. Det vil også være andre måter å tjene ekstra bonus på. Dette kommuniserer vi i våre nyhetsbrev til deg.

Hvordan kan jeg enkelt sørge for å få registrert alle mine kjøp?

Oppgi ditt mobilnummer og at du er medlem til en av våre møbelkonsulenter, så registrer vi bonusen for deg når du handler.

Hvor mange bonuspoeng får jeg?

Du får 1 bonuspoeng for hver krone du bruker hos oss. 50 poeng = 1 krone, som du kan trekke fra på et kjøp neste gang du bruker dine opptjente bonuspoeng. Det vil si at har du 20 000 poeng får du 400 kr i avslag på kjøpesummen.

Hva kan jeg bruke bonuspoengene til?

Du kan bruke poengene dine på alt du handler hos oss. Handler du på a-mobler.no er det per dags dato dessverre ikke mulig å benytte dine bonuspoeng. Dette vil komme i løpet av våren 2019.

Får jeg bonuspoeng på alle kjøp?

Du får bonuspoeng på alle dine varekjøp dersom du er medlem av kundeklubben. Du får ikke poeng for kjøp av gavekort, frakt/levering og andre tjenester som for eksempel montering.

Hvor lenge er poengene mine gyldige?

Bonuspoeng er gyldige i 2 år fra dagen du fikk bonuspoenget.

Jeg mangler poeng som ikke er registrert, hva gjør jeg?

Mangler du poeng som ikke ble registrert kan du sende oss en e-post på: kundeservice@a-mobler.no så ordner vi opp i saken.

10 dagers prisløfte

Hvor gjelder prisløftet?

Prisløftet gjelder mot konkurrerende butikker i Oslo og omegn. Prisløftet gjelder ikke netthandel.

Hvordan benytter jeg meg av prisløftet?

Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn det du betalte hos oss innen 10 dager etter kjøpsdatoen, betaler vi deg differansen tilbake i form av et gavekort. Du må dokumentere den lavere prisen ved å legge frem annonse, kundeavis, produktkatalog eller lignende. Vi trenger også en original kvittering på den varen du kjøpte hos A-Møbler.

Hva er ikke gjeldene for prisløftet?

Prisløftet gjelder ikke når produktet er satt ned i pris på grunn av åpningskampanjer, handelsdager, salg av utstillingsmodeller o.l.

Må jeg være medlem for å benytte meg av prisløftet?

Ja, prisløftet gjelder kun for kjøp gjort etter at du ble medlem i kundeklubben