Holmestrand Køyeseng

Solid køyeseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere senge...
Les mer
  • Plassbesparende
  • Perfekt til barnerom og hytter
  • Norskprodusert
Prisen er uten sengebunn og madrass

Solid køyeseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal. Du kan kjøpe denne som enkeltseng, vanlig køyeseng med like madrassmål i begge køyene, eller du kan kjøpe denne som familiekøye hvor nederste køye har en større bredde. Dette er et perfekt alternativ for barne- og gjesterom, så vel som til hytta.

Holmestrand-serien kjennetegnes ved at den har stilren og enkel utforming.
Hode- og fotgavl er to parallelle planker som horisontalt.

Stige og sengehest bestemmer du selv om du ønsker til høyre eller venstre ved montering.
Vi anbefaler maks 13cm høy madrass i sengen oppe, på grunn av sengehesten, mens nede kan man bruke en tykkere madrass. Vi anbefaler ofte en 13cm madrass + 5cm overmadrass.

Til alle sengene kan man kjøpe til sengeskuffer. Man kan velge en stor skuff, som også kan brukes som en ekstraseng, eller to små skuffer til oppbevaring.

industriTRE as
industriTRE as ble etablert i Grimstad på sørlandet i 1992 og leverer rimelige og solide senger til hele Norge. De spesialiserer seg på klassiske senger og køyesenger med tilbehør som sengeskuffer, sengebunn, sengehester etc. produsert i solid furu. Dette er senger som passer perfekt til barnerom, gjesterom eller hytta.

I tillegg til standardmål, kan sengene og sengeskuffene bestilles på spesialmål.

Fargevalg:
industriTRE as har fire fargevalg som standard i sortimentet deres, men kan også levere sengene til deg i ønsket farge mot et fast tillegg i prisen. Alt du trenger å gjøre er å oppgi NCS-koden for den ønskede fargen ved bestilling, så males sengen med godkjent, vannbasert maling ved produksjon. Fritt fargevalg gjelder også for tilbehør.

industriTRE as har følgende fargevalg som standard i deres sortiment:
-Ubehandlet furu
-Hvitmalt
-Sortmalt
-Gråmalt

Beis:
-Brun
-Drivved
-Sort
-Shabby

Ta kontakt med Kundeservice Hvis du ønsker spesialmål eller en annen farge på seng og tilbehør eller kom og besøk oss i butikken!

 

Varenummer: BV1330030005

Mål

Farge
Ubehandlet

Produktmål

Lengde
210
cm
Bredde
85
cm
Høyde
158
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
40
kg
Totalvolum
0,1272
Kolli 1 - Lengde
200
cm
Kolli 1 - Bredde
21
cm
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Volum
0,0504
Kolli 1 - Vekt
20
kg
Kolli 2 - Lengde
100
cm
Kolli 2 - Bredde
32
cm
Kolli 2 - Høyde
24
cm
Kolli 2 - Volum
0,0768
Kolli 2 - Vekt
20
kg