Holmestrand Enkeltseng

Solid enkeltseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre area...
Les mer
  • Plassbesparende
  • Plassbesparende
  • Perfekt til barnerom og hytter
Prisen er uten sengebunn og madrass
Solid enkeltseng i furu som kan fås i flere størrelser og farger. Dette er et smart plassbesparende møbel som gir flere sengeplasser på et mindre areal. Du kan kjøpe denne som enkeltseng, vanlig køyeseng med like madrassmål i begge køyene, eller du kan kjøpe denne som familiekøye hvor nederste køye har en større bredde. Dette er et perfekt alternativ for barne- og gjesterom, så vel som til hytta.

Holmestrand-serien kjennetegnes ved at den har stilren og enkel utforming.
Hode- og fotgavl er to parallelle planker som horisontalt.

Til alle sengene kan man kjøpe til sengeskuffer. Man kan velge en stor skuff, som også kan brukes som en ekstraseng, eller to små skuffer til oppbevaring.

industriTRE as
industriTRE as ble etablert i Grimstad på sørlandet i 1992 og leverer rimelige og solide senger til hele Norge. De spesialiserer seg på klassiske senger og køyesenger med tilbehør som sengeskuffer, sengebunn, sengehester etc. produsert i solid furu. Dette er senger som passer perfekt til barnerom, gjesterom eller hytta.

Standardbreddene fra industriTRE as er:
-75cm
-90cm
-120cm*
-150cm*
-180cm**

*For køyesenger er dette en standardbredde kun for nederste køye.
**Dette er ikke en standardbredde for køyesenger.

I tillegg til sengene kan også sengeskuffene bestilles på spesialmål.

Fargevalg:
industriTRE as har fire fargevalg som standard i sortimentet deres, men kan også levere sengene til deg i ønsket farge mot et fast tillegg i prisen. Alt du trenger å gjøre er å oppgi NCS-koden for den ønskede fargen ved bestilling, så males sengen med godkjent, vannbasert maling ved produksjon. Pristillegget er for øyeblikket på kr. 815,- uansett seng og størrelse, og tillegget legges på prisen for de malte variantene av den aktuelle sengen (ikke prisen for ubehandlet furu). Fritt fargevalg gjelder også for tilbehør.

industriTRE as har følgende fargevalg som standard i deres sortiment:
-Ubehandlet furu
-Hvitmalt
-Sortmalt
-Gråmalt

Beis:
-Brun
-Drivved
-Sort
-ShabbyTa kontakt med Kundeservice Hvis du ønsker spesialmål eller en annen farge på seng og tilbehør eller kom og besøk oss i butikken!


Varenummer: BV1310010101

Mål

Farge
Hvit

Produktmål

Lengde
210 cm
Bredde
100 cm
Høyde
75 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
17 kg
Totalvolum
0,052 m³
Kolli 1 - Lengde
200 cm
Kolli 1 - Bredde
20 cm
Kolli 1 - Høyde
13 cm
Kolli 1 - Volum
0,052 m³
Kolli 1 - Vekt
17 kg