Brafab

Brafab Vannes Sofabord

Vannes Sofabord fra Brafab: En stilfull tilføyelse til din utendørs oase! Ta en titt på Vannes Sofabord fra Brafab, den ultimate løsningen for å for...
Les mer
  • Passer perfekt i både små og store uterom
  • Laget av lakkert aluminium for langvarig bruk
  • Flere størrelser og farger tilgjengelig

Vannes Sofabord fra Brafab: En stilfull tilføyelse til din utendørs oase!

Ta en titt på Vannes Sofabord fra Brafab, den ultimate løsningen for å forvandle din utendørs plass til en vakker og funksjonell oase. Dette elegante og lettplasserte bordet, en del av den anerkjente Vannes-serien, er utformet for å møte behovene til den moderne hageentusiasten. Dens unike design er en moderne tolkning av tradisjonelle linjer, perfekt for de som setter pris på både estetikk og praktisk bruk.

Fleksibelt design for enhver plass

Enten du har en romslig terrasse eller en koselig balkong, tilpasser Vannes Sofabord seg lett til dine behov. Designet for de med begrenset plass eller de som ønsker å kombinere flere bord for et mer dynamisk uttrykk, tilbyr dette bordet en ideell kombinasjon av stil og funksjonalitet.

Robust konstruksjon og estetisk appell

Vannes Sofabord står ut med sin solide runde plate, støttet av tre runde ben og et kryss som ikke bare øker stabiliteten, men også gir et visuelt tiltalende uttrykk. Bordet er laget av lakkert aluminium, noe som garanterer både holdbarhet og et tidløst utseende.

Tilpasset for dine behov: Varierte størrelser og farger

Serien tilbyr bord i forskjellige størrelser og høyder, slik at du kan velge det perfekte bordet for ditt uterom. Tilgjengelig i flere attraktive farger, kan du enkelt finne en farge som matcher din personlige stil og utendørs dekor.

Enkel vedlikehold for langvarig nytelse

Vedlikeholdet av Vannes Sofabord er enkelt og ukomplisert. En rask vask med mildt såpevann er alt som trengs for å holde bordet ser nytt og innbydende ut. Dette sikrer at du kan nyte ditt vakre utendørs bord i mange år fremover.

Varenummer: BF1080012201

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium
Antall ben
3
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
70
cm
Høyde
50
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
7
kg
Totalvolum
0,047432
Kolli 1 - Høyde
8
cm
Kolli 1 - Lengde
77
cm
Kolli 1 - Volum
0,047432
Kolli 1 - Vekt
7
kg
Kolli 1 - Bredde
77
cm

Lignende produkter