Stavern Parasoll

Stavern Parasoll: Din ideelle partner for skyggefull komfort! Når solen står høyt på himmelen, er det viktig å ha en pålitelig kilde til skygge. St...
Les mer
  • Robust og værbestandig
  • Gir god skygge mot solen
  • Med tilt
Pris uten fot!

Stavern Parasoll: Din ideelle partner for skyggefull komfort!

Når solen står høyt på himmelen, er det viktig å ha en pålitelig kilde til skygge. Stavern Parasoll tilbyr en perfekt løsning for å nyte utendørsområdet ditt uten bekymringer. Med en solid aluminiumstang og et slitesterkt polyester trekk, kombinerer denne parasollen funksjonalitet med et estetisk design.

To størrelser for enhver anledning

Stavern Parasoll kommer i to praktiske størrelser. Den større varianten på Ø:300cm er utstyrt med både en sveiv for enkel åpning og lukking, samt en tilt-funksjon for å justere skyggen mot solen. Den mindre versjonen på Ø:200cm har en tilt-funksjon, men er uten sveiv, noe som gjør den ideell for mindre uterom.

Robust konstruksjon for langvarig bruk

Med en stang i aluminium på Ø48mm og 8 robuste ribber i stål, er Stavern Parasoll bygget for å tåle både tid og bruk. Denne kraftige konstruksjonen sikrer at parasollen står støtt selv på vindfulle dager.

Vedlikehold og oppbevaring

For å opprettholde parasollens levetid og utseende, anbefales det å bruke parasollskydd og å impregnere trekket før bruk. Disse enkle vedlikeholdstrinnene vil forlenge levetiden til parasollen og sørge for at den forblir like vakker og funksjonell som den dagen du kjøpte den.

Tilpasningsdyktig og stilig

Enten du trenger skygge over spiseområdet eller et avslappende hjørne i hagen, tilbyr Stavern Parasoll en tilpasningsdyktig og stilig løsning. Velg den størrelsen som passer best for ditt uterom, og kompletter den med en separat parasollfot for optimal stabilitet og stil.

Varenummer: FS10615

Mål

Farge
Mørk grå
Materiale
Stoff/tekstil
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Mørk grå
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Diameter
200
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
5,4
kg
Totalvolum
0,038912
Kolli 1 - Høyde
16
cm
Kolli 1 - Lengde
152
cm
Kolli 1 - Volum
0,038912
Kolli 1 - Vekt
5,4
kg
Kolli 1 - Bredde
16
cm

Tilhørende varer

Vedlikeholdsprodukter