Stryn Spisebord

Oppdag elegansen med Stryn Spisebord! Gi uteplassen din et løft med Stryn Spisebord, en moderne og praktisk tilføyelse til ethvert uterom. Dette borde...
Les mer
  • Herdet glassplate
  • Praktisk og lett
  • 2 justerbare ben

Oppdag elegansen med Stryn Spisebord!

Gi uteplassen din et løft med Stryn Spisebord, en moderne og praktisk tilføyelse til ethvert uterom. Dette bordet kombinerer funksjonalitet med estetisk appell, og er den perfekte rammen for hyggelige måltider utendørs. Med sitt rene design og slitesterke materialer, er Stryn Spisebord en investering i komfort og stil.

Designet for varighet

Stryn Spisebord er utført i sortlakkert aluminium og toppet med en herdet glassplate, noe som ikke bare gir et moderne uttrykk, men også sikrer lang holdbarhet og lett vedlikehold. Denne robuste konstruksjonen står imot vær og vind, og bordet kan enkelt rengjøres med mildt såpevann for å bevare sitt elegante utseende.

Praktisk og fleksibelt

Med to justerbare ben tilbyr Stryn Spisebord fleksibilitet for alle uterom. Uansett om underlaget er ujevnt, kan bordet enkelt justeres for å sikre en stabil og jevn overflate. Dette gjør det til et praktisk valg for ulike utendørs settinger, fra balkongen til hagen.

Lettere liv utendørs

Det lette designet gjør Stryn Spisebord enkelt å flytte på, noe som gir deg friheten til å ommøblere uterommet ditt etter behov. Enten du planlegger en stor middag under stjernene eller en intim brunch i soloppgangen, tilpasser dette bordet seg lett til dine planer.

Langvarig beskyttelse

For å sikre at ditt Stryn Spisebord varer sesong etter sesong, anbefales det å benytte et møbeltrekk når bordet ikke er i bruk. Dette ekstra laget av beskyttelse holder bordet trygt fra elementene og forlenger dets levetid ytterligere.

Varenummer: FS108120

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium, Herdet glass
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort

Produktmål

Lengde
140
cm
Bredde
80
cm
Høyde
73
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
17
kg
Totalvolum
0,083895
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Lengde
141
cm
Kolli 1 - Volum
0,083895
Kolli 1 - Vekt
17
kg
Kolli 1 - Bredde
85
cm

Lignende produkter

I denne serien