Hartman

Jackson Spisebord

Oppdag elegansen i Jackson Spisebord fra Hartman! Jackson Spisebord fra Hartman, et møbel som definerer både stil og funksjonalitet for ethvert spisem...
Les mer
  • Sortlakkert aluminiumsramme for holdbarhet og stil
  • Glassplate med unik grå 3D-print for en moderne look
  • Kan kombineres med matchende stoler for et komplett sett

Oppdag elegansen i Jackson Spisebord fra Hartman!

Jackson Spisebord fra Hartman, et møbel som definerer både stil og funksjonalitet for ethvert spisemiljø. Dette klassiske, solide spisebordet, fremstilt i sortlakkert aluminium, representerer en perfekt blanding av moderne design og holdbarhet. Med sin unike bordplate i glass med grå 3D-printet finish, tilbyr Jackson ikke bare en tiltalende estetikk, men også en overflate som er lett å vedlikeholde og tåler varierte værforhold.

Designet for enhver anledning

Uansett om du planlegger et koselig måltid med familien eller underholder gjester, tilpasser Jackson Spisebord seg enkelt til dine behov. Bordet kommer i to runde varianter med diametre på henholdsvis 90 og 120 cm, samt et rektangulært alternativ på 140x80 cm, sikrer at du kan finne den perfekte størrelsen for ditt uterom eller spisestue.

Stilrent og vedlikeholdsvennlig

Jackson Spisebordets stilrene design og materialvalg gjør det til et ideelt valg for de som verdsetter både estetikk og praktisk bruk. Den sortlakkerte aluminiumsrammen sikrer lang levetid og motstand mot vær og vind, mens glassplaten med grå 3D-print ikke bare er vakker å se på, men også enkel å rengjøre etter bruk.

Kombiner for et gjennomført uttrykk

For å skape et harmonisk og gjennomført uttrykk i ditt uterom, kombiner Jackson Spisebord med matchende Jackson spise- eller stablestolene. Denne kombinasjonen vil ikke bare øke komforten, men også forsterke det stilfulle visuelle inntrykket i ditt hjem.

Din partner gjennom alle sesonger

Med Jackson Spisebord fra Hartman, investerer du i et møbel som vil stå imot tidens prøve. Enten det er solfylte sommerdager eller kjølige høstkvelder, tilbyr dette bordet det perfekte samlingspunktet for måltider og minnerike stunder utendørs eller innendørs.

Varenummer: OS1080060117

Mål

Farge
Sort
Materiale
Aluminium, Glass
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
120
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
15
kg
Totalvolum
0,196677
Kolli 1 - Høyde
13
cm
Kolli 1 - Lengde
123
cm
Kolli 1 - Volum
0,196677
Kolli 1 - Vekt
15
kg
Kolli 1 - Bredde
123
cm

Lignende produkter

I denne serien