Brafab

Brafab Nimes Spisebord

Nimes Spisebord fra Brafab: En stilfull møteplass for utendørs måltider! Introduserer Nimes Spisebord fra Brafab – et elega...
Les mer
  • Del av en serie
  • Lett å rengjøre og vedlikeholde
  • Passer til flere stolmodeller

Nimes Spisebord fra Brafab: En stilfull møteplass for utendørs måltider!

Introduserer Nimes Spisebord fra Brafab – et elegant og funksjonelt valg for alle som ønsker å nyte måltider utendørs. Med sitt moderne, mattlakkerte design, tilbyr dette bordet ikke bare en robust overflate for dine sommermåltider, men også en estetisk appell som løfter utseendet på din uteplass. Nimes er en del av en bredere serie og kommer i flere farger og størrelser, noe som gjør det enkelt å finne det perfekte matchet for ditt uterom.

Vedlikeholdsvennlig og holdbart materiale

Laget av høykvalitets aluminium, står Nimes Spisebord for både holdbarhet og stil. Dette lette, men robuste materialet sikrer at bordet tåler elementene uten problemer, samtidig som det er enkelt å flytte på. Et mattlakkert finish gir bordet en sofistikert følelse og gjør rengjøring til en lek – alt som kreves er en vask med mildt såpevann. For ekstra beskyttelse, anbefales det å oppbevare bordet under et møbeltrekk når det ikke er i bruk.

Enkel montering og fleksibilitet

Nimes Spisebord er designet med tanke på enkelhet og brukervennlighet. Bordet leveres flatpakket og krever minimal montering, noe som gjør det til et praktisk valg for rask oppsett. Med sin kompakte struktur og fire stabile ben, passer dette spisebordet til flere stolmodeller, og tilbyr fleksibilitet i utforming av ditt ideelle utendørs spiseområde.

Perfekt for enhver uteplass

Uansett om du har en romslig hage, en koselig terrasse eller en balkong, er Nimes Spisebord fra Brafab en utmerket tilføyelse. Dets enkle, men elegante design gjør det til en ideell møteplass for familie og venner, og tilbyr en velkommen mulighet til å nyte måltider og samvær i det fri.

Varenummer: BF10802500140

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
140
cm
Bredde
78
cm
Høyde
73
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
15
kg
Totalvolum
0,14268
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Lengde
145
cm
Kolli 1 - Volum
0,14268
Kolli 1 - Vekt
15
kg
Kolli 1 - Bredde
82
cm

Lignende produkter